nlc.hu
TV-sztárok

Meghan Markle és Harry herceg családja

Ilyen nagyot nőttek Meghan Markle és Harry herceg gyerekei

Halloweenkor ritka látványban lehetett részük a szerencséseknek: Meghan Markle és Harry herceg csokit gyűjtött két csemetéjükkel.

Meghan Markle és Harry herceg valójában teljesen átlagos szülők, amint a halloweenkor készült felvételek is bizonyítanak. A híres párt járókelők fotózták le, amit pont azt csinálják, mint minden szülő az egész Egyesült Államokban halloweenkor: csokit gyűjtöttek két gyermekükkel, a négyéves Archie-val és a kétéves Lilibettel.

A közösségi médiában felbukkant fotón Meghan egy egyszerű fekete pólót és farmert visel, miközben Lilit a kezében viszi. Harry herceg szintén visszafogottan jelent meg egy szürke pólóban, farmerben, valamint tornacipőben kézen fogva sétál Archie-val, aki úgy tűnik, csontváznak öltözött. Lilibet jelmeze nem látszik, de így is imádni való a puffos ujjú, rózsaszín ruhában. A kép a család jelenlegi lakhelyén, Montecitóban készült. Kattints ide a fotóért

Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Getty Images)

Harry és Meghan mindig is rajongói voltak a halloweennek, és amióta gyerekeik lettek, a rajongásuknak még nagyobb teret adtak. 2021-ben például Meghan megosztotta az Ellen DeGeneres Show-ban, hogy az akkor kétéves Archie-t dinoszaurusznak, Lilibetet pedig Bambi jelmezbe öltöztette, ám nagyjából öt percig maradt a jelmez a gyerekeken, mert kicsik voltak még hozzá. 

De nem minden halloweeni jelmez volt ennyire kedves. Emlékezzünk csak vissza, amikor 2005-ben Harry náci katonának öltözött az ünnepen, amiért szétszedte a sajtó. „Valószínűleg ez volt életem egyik legnagyobb hibája. Annyira szégyelltem magam utána” – írta a herceg a januárban megjelent Tartalék című memoárjában. Az akkor 20 éves Harryt az eset miatt apja, (akkor még) Károly herceg elküldte Auschwitzba, hogy lássa milyen volt a náci haláltábor. Megnézette vele a Schindler listája című filmet, és találkozót szervezett neki egy rabbival és egy holokauszt-túlélővel. „Figyelmen kívül hagyhattam volna, és valószínűleg újra és újra elkövethettem volna ugyanazokat a hibákat az életemben, de tanultam belőle” – írta Harry a történtek után.

A közösségi oldalon megjelent friss, halloweeni lesifotó abból a szempontból is tanulságos, hogy Meghan épp pár hete nyilatkozott a közösségi médiával és a gyerekeivel kapcsolatos aggodalmairól. „Az anyaság a legfontosabb az életemben… persze azonkívül, hogy ennek az embernek a felesége vagyok” – mondta Meghan Harryre nézve, miközben a pár egy beszélgetésen vett részt a mentális egészség világnapján. Az egykori színésznő hozzátette, hogy még nem érintettek a közösségi média körüli kérdésekben a gyerekei, hiszen kicsik hozzá, de előre tart attól az időszaktól, amikor idősebbek lesznek.

A gyerekeink nagyon kicsik, de a közösségi média nem fog eltűnni, és tartok attól, hogy merre fog változni. Azt hiszem, hogy régen pozitívnak indult ez is, közösségformáló céllal jött létre, de valahol útközben elfajult.

Harry még annyiban kiegészítette a felesége szavait, hogy nem tiltani akarják majd a gyerekeket a közösségi médiától, hiszen a digitális korba születtek, hanem meg akarják tanítani nekik, hogyan használják jól a közösségi médiát.

A halloweeni fotón azt látni, hogy hétköznapi családként élnek, amit a People magazin egyik októberi számában nyilatkozó közeli barát is megerősített. A névtelen forrás elmondta a lapnak, hogy a pár „imádja az életet kétgyermekes szülőként”, és úgy élnek, mint bármelyik más család. „Meghan csodás anya, Harry pedig mindig a földön kúszik-mászik és a gyerekekkel játszik – osztotta meg a bennfentes. – Ők négyen egy remek csapat.”

Harry brit herceg és felesége, Meghan, újszülött kisfiukkal, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral a Windsor kastély Szent György-termében, Windsorban 2019. május 8-án

Harry herceg és felesége, Meghan újszülött kisfiukkal, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral a Windsor kastély Szent György-termében, Windsorban 2019. május 8-án (Fotó: Dominic Lipinski / POOL / AFP)

A magazin cikke kitért arra is, hogy miután III. Károly uralkodó lett, Archie és Lili megkapták a hercegi és hercegnői címet, és a királyi család hivatalos honlapját is frissítették 2023 márciusában: már szerepel rajta Archie Harrison herceg és Lilibet Diana hercegnő. Ez azért nagy dolog, mert a királyi család döntött úgy anno, méghozzá Archie születése előtt, hogy nem kapnak Harry és Meghan gyerekei hercegi címet. „Azt mondták, hogy nem akarják, hogy Archie herceg legyen, mert eltérne a protokolltól, így a királyi családot megillető védelem sem jár neki. Ekörül ment a vita a terhesség utolsó néhány hónapjában” – mondta Meghan a híres Oprah-interjúban

Egy másik interjújában Harry elmondta, hogy nem a családjával akart szakítani, amikor hátrahagyták Angliát és Kaliforniában kezdtek új életet.

„Korábban is mondtam már, hogy családot akartam, nem pedig intézményt – így természetesen semmit sem szeretnék jobban, mint hogy a gyerekeinknek kapcsolatuk legyen a családom tagjaival, és néhányukkal már van is, ami nagy örömömre szolgál.”

Azt is megosztotta, hogy örül annak, hogy a gyermekei 2022-ben bekövetkezett halála előtt időt tölthettek szeretett nagymamájával, Erzsébet királynővel. „Örökre meg fogok becsülni minden emléket, amit vele töltöttem, különösen azokat az időket, amelyeket a gyermekeimmel töltött.”

Források: 1, 2, 3, 4

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top