nlc.hu
Szabadidő

Meghan Markle a Brilliáns elmék sorozatban

Meghan Markle sorozata népszerűbb, mint valaha – Így néznek ki most a Briliáns elmék szereplői

A Briliáns elmék új életre kelt a Netflixen. Azt pontosan tudjuk, hogy Meghan Markle-lel mi történt a finálé óta, de mi a helyzet a többiekkel?
Briliáns elmék akkor és most

Bár a Briliáns elmék kilenc évadon át futott (2011 és 2019 között), sokan mégis Meghan Markle nevével összefüggésben hallottak róla először. Ez az a sorozat ugyanis, ahonnan Harry herceg felesége indult, és ami miatt ismertté vált, és ahol be is fejezte a színészi pályafutását. A széria vége óta rengeteg minden történt – hogy Meghannel pontosan mi, azt nyilván nem kell ecsetelnünk, mind tudjuk. De a színésznő hercegnévé válásán kívül egy másik jelentős esemény is köthető a Briliáns elmékhez: idén nyáron felkerült a Netflixre. 

Ez pedig azt eredményezte, hogy egyik pillanatról a másik a Briliáns elmék vált a streamingplatform egyik legnézettebb sorozatává. Bár az abszolút csúcstartó egyelőre még mindig a Stranger Things a maga 35,5 milliárd streamelt percével, Meghan Markle sorozata szorosan a nyomában van. Az ügyvédes széria 26,5 milliárd streamelt percnél tart a Nielsen felmérése szerint. Ennek apropóján az alábbi galériában megnéztük, hol vannak most a Briliáns elmék szereplői.

meghan markle
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top