nlc.hu
Szabadidő

Semir Gerkhan összes társai a Cobra 11-ben

Ők voltak az évek során Semir Gerkhan társai a Cobra 11-ben

Erdogan Atalay, azaz Semi Gerkhan lassan 30 éve rója az autópályát a Cobra 11-ben – az évek alatt számos nyomozótársat kapott, mutatjuk őket.
Cobra 11

„Körzetük az autópálya, tempójuk halálos.”  A mondat, amit ha meghallunk, azonnal a Cobra 11 és persze Semir Gerkhan jut eszünkbe. Az Erdogan Atalay által megformált nyomozó az autópályarendőrség oszlopos tagja, aki az állandóságot képviseli a felrobbanó autók folyton változó őrületében. Ő az, aki már a sorozat 1996-os indulása óta jelen van, és rendíthetetlenül göngyölíti fel egymás után az ügyeket.

A kitartó rendőri munkát azonban nem lehet egyedül végezni. Semirnek mindig van egy társa, akire bármiben számíthat – még akkor is, ha időről időre lecserélik őket. Nem véletlenül jutottak eszünkbe a Cobra 11 nyomozójának partnerei: még mindig nem tértünk magunkhoz a tragikus balesetet szenvedett Christian Oliver halálának híréből. Az ő emlékére gyűjtöttük össze, vele együtt kik szolgáltak együtt Semir Gerkhannal.

Nézd meg Semir társait az alábbi galériában!

Cobra 11
Megnézem
Összes kép (9)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top