nlc.hu
Sztárok

Meghalt Christian Oliver

Tragédia: Repülőgép-szerencsétlenségben meghalt Christian Oliver, a Cobra 11 főszereplője

Két kamasz lányával utazott egy kisrepülővel, amikor a tragédia történt. A szerencsétlenségben mindannyian életüket vesztették.

Január 4-én egy szörnyű repülőgép-baleset történt, amelyben összesen 4 ember halt meg. A gépet vezető pilóta, Christian Oliver sorozatsztár, valamint két lánya, a 12 éves Annik és a 10 éves Madita.

A baleset a Bequia-szigeténél történt. A színész és gyerekei St. Luciába tartottak, és nem sokkal a felszállás után következett be a baleset, amelynek során a gép az óceánba zuhant. Bár hamar megérkezett a segítség – helyi halászok és a búvárok is a megmentésükre siettek – már nem tehettek semmit.

“Pillanatokkal a felszállás után a repülőgépnél problémák adódtak, amely során az óceánba zuhant, Sokan, köztük a halászok és a búvárok, csónakjaikkal kimentek az baleset helyszínére, hogy segítséget nyújtsanak, ők riasztották a parti őrséget is, de nem sikerült túlélőket találniuk.” – idézte a helyi hatóságot a People.

Christian Oliver

Christian Oliver (fotó: Profimedia)

Az 51 éves német Christian Olivert, a legtöbben a népszerű Cobra 11 sorozatból ismerhetik, de több mozifilmben is szerepelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top