nlc.hu
Szabadidő

Meghan Markle egy ideje nem kommunikál színésztársaival

„A telefonszámát sem tudjuk” – Meghan Markle már nem kommunikál a Briliáns elmék színészeivel

Úgy tűnik, Harry herceg felesége nemcsak azt utasította el, hogy korábbi színésztársaival együtt megjelenjen a Golden Globe-díj-átadón, hanem már nem is kommunikál velük.

A Briliáns elmék sztárjai, Patrick J. Adams és Gabriel Macht megerősítették, hogy egy ideje már nem kommunikáltak korábbi színésztársukkal, Sussex hercegnőjével. A páros ezt akkor árulta el, amikor a The Hollywood Reporternek nyilatkoztak a T-Mobile Super Bowlra készített reklámfilmjének forgatásán. 

Bár a sorozat fő karakterei a mai napig tartják a kapcsolatot, Meghan úgy tűnik, nem kér belőlük (Fotó: Getty Images)

Bár a sorozat fő karakterei a mai napig tartják a kapcsolatot, Meghan úgy tűnik, nem kér belőlük (Fotó: Getty Images)

„Nulla kommunikáció van köztünk”

Patrick, akinek a sorozatbeli karaktere szerelmi viszonyban volt Meghannal, mindenfajta szépítés nélkül a következőket nyilatkozta a kameráknak:

„Zéró. Nulla kommunikáció van köztünk”

 

– majd, hogy elvegye a dolog élét, úgy tett, mintha éppen abban a pillanatban csörrenne meg a telefonja a hercegné hívásától.

’Ó, várjunk egy kicsit. Ez ő! Bocsánat, mennem kell…!” – mondta vicceskedve.

A januári Golden Globe-on Patrick és Gabriel adhatták át a legjobb televíziós dráma díját, ahol csatlakozott hozzájuk a Briliáns elmék többi sztárja is. Gina, aki a sorozat egyik ikonikus karakterét alakította az amerikai jogi drámában, az eseményen elárulta, hogy az egykori szereplőtársak már csak azért sem tudnak kapcsolatot létesíteni a hercegnével, mert nemes egyszerűséggel nincs meg nekik a telefonszáma.

„Nem tudjuk a telefonszámát. Ez nem így megy. De biztos vagyok benne, hogy ha nincs is most jelen, figyeli az eseményeket és nagyon örül” – mondta az 54 éves amerikai színésznő, aki 2018-ban egyébként részt is vett Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén.

A sorból Gabriel Macht sem maradhatott ki, aki úgy nyilatkozott, hogy bár nem kommunikált Sussex hercegnőjével, annak nagyon örül, hogy azt látja, hogy Meghan is teljes vállszélességgel támogatja a Briliáns elmék feltámasztását.

Azt beszélik…

Érdekesség, hogy egy bennfentes egyébként azt nyilatkozta a Page Sixnek, hogy Sussex hercegnőjét egyébként meghívták az eseményre, hogy találkozzon a korábbi kollégáival, ő azonban elfoglaltságaira hivatkozva visszautasította ezt a lehetőséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top