nlc.hu
Szabadidő

Harry herceg és Meghan hercegné arany ruhában

Mi ez a fotó? Kellemetlen helyzetbe hozta a testőre Meghan Markle-t

Kínos vagy sem? Mindenki döntse el maga. Az biztos, hogy az elmúlt 24 órában minden az aranyba csomagolt Meghan Markle-ről szólt.

Nem könnyű olyan helyzetben védeni a hírességeket, amikor több lesifotós is követi őket. A királyi család tagjainak közelébe nem is nagyon férkőzhetnek ilyen fotósok, hiszen a biztonsági szolgálat emberei tesznek arról, hogy távol tartsák őket a koronásoktól. Más a helyzet azonban a csókkamera előtt enyelgő Harryvel és feleségével.

Meghan Markle és férje maguknak fizetik a testőröket (vagy éppen attól a cégtől, médiapartnertől stb. kapják, akiknél szerepelnek), és az Egyesült Államokban simán fotózhatják őket akár 10 centiről az arcukról.

Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg New Yorkban. Háttérben a hercegné anyja (Fotó: Profimedia)

Így esett, hogy kissé kellemetlen felvételek készültek a kétgyermekes hercegnéről és annak egyik testőréről. Az aranyruhába öltözött Meghan Markle, a mosolygós Harry herceg és Meghan anyja, Dorina Ragland New Yorkba érkeztek, hogy részt vegyenek a Ms. Foundation Women of Vision Awards díjátadón, ahol a hercegné díjat vehetett át. Beszédében egyébként olyanokat mondott, hogy a „nők ne féljenek a saját életük irányítói lenni”

Amikor a puccos rendezvénynek vége lett, Harry hercegék is az autóhoz indultak. És bár testőrök védték őket, csak nehezen sikerült átverekedniük magukon a fotósokon. Míg a herceg elől ment, a trükkös ruhákat kedvelő Meghan a kezét fogva követte, a nő egyik testőre pedig szorosan mögötte sétált. Az internet népe szerint ez a pillanat kissé kellemetlen, félreérthető fotókat szült. Ti mit gondoltok?

Meghan Markle és Harry herceg
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top