nlc.hu
Sztárok

Fotó Archie-ról, Meghan és Harry 3 éves kisfiáról

Már ilyen nagyra nőtt Archie! Előkerült egy friss fotó Meghan és Harry 3 éves kisfiáról

Egy videóhívásból lementett képernyőfotón látható Meghan Markle és Harry herceg kisfia, Archie.
Harry brit herceg és felesége, Meghan, újszülött kisfiukkal, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral a Windsor kastély Szent György-termében, Windsorban 2019. május 8-án

Harry herceg és Meghan Markle kisfia, Archie még 2019 májusában született, de azóta csak nagyon ritkán jelent meg róla fotó, ami érthető is, hiszen szülei igyekeznek a lehető legjobban megóvni őt és a család magánéletét a nyilvánosságtól.

Most viszont egy online videóhívásban tűnt fel a kis Archie. Édesanyja ölében ül, mellettük pedig Meghan anyja, Doria Ragland Markle áll.

A fotó láthatóan egy képernyőmentés egy videóhívásból (lapozz a fenti képen), amelyet Meghan Markle folytatott Jotaka Eaddyvel, a Full Circle Strategies társadalmi hatásokkal foglalkozó tanácsadó cég alapító-vezérigazgatójával, valamint Donna Brazile politikai stratégával.

A képet eredetileg Duchess Harris, egy amerikai tanulmányokra és feminizmusra szakosodott minnesotai professzor osztotta meg a Twitteren, de azóta eltávolította a közösségi oldalról.

(New York Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top