nlc.hu
Sztárok

Harry herceg és Meghan Markle kosárlabdamérkőzésen

Harry herceg és Meghan Markle csókkamerás felvételén kiakadt az internet

Az egykori színésznő nem volt hajlandó a nyilvánosság előtt viszonozni a férje közeledését.

Harry herceg és Meghan Markle a helyszínről nézte meg a Los Angeles Lakers Memphis Grizzlies elleni kosárlabdamérkőzését. A PageSix szerint az alapítványuk, az Archewell munkatársaival együtt izgulták végig a meccset. A közönség soraiban rajtuk kívül Adam Sandler, Kris Jenner és Kim Kardashian is helyet foglalt. A sussexi párt, akikhez egyre többen intéznek kemény kritikát, a szünetben szúrta ki a csókkamera. Bár ennek a lényege, hogy a képernyőn látható pár csókot vált, Meghan nem fogadta férje közeledését. Íme a videó:

A felvételen az látható, ahogy Harry herceg hajol a kedvese felé, ám Meghan nem osztozott a romantikus pillanatban, inkább csak nevetett. A kommentelők teljesen kiakadtak az egykori színésznő reakcióján, szerintük ugyanis újra megmutatta, hogy csak felszínesen szereti a párját. Mások viszont azt jegyezték meg a videó alatti kommentszekcióban, hogy az egész jelenet kész vicc. A herceg egyébként nemrég azzal húzta ki a gyufát a közvéleménynél, hogy feltételekhez szabta a koronázáson való részvételét. 

Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top