nlc.hu
Sztárok

A Sex Pistols néhai frontembere nekiment Harry hercegnek

„Kussoljatok már” – a Sex Pistols egykori frontembere nekiugrott Harry hercegnek és Meghannak

A „kussoljatok" még egész kedvesnek számít azok közül, amiket a rocker a párnak címzett.
John Lydon

A Sex Pistols néhai frontembere, John Lydon egy interjúban egészen megdöbbentő módon támadt Harry hercegre és Meghan hercegnére – számolt be a New York Post.

A 67 éves, londoni születésű punk zenész több mint három évtizeddel ezelőtt költözött Malibuba, de úgy tűnik nem fogadja szívesen brit emigráns honfitársát, Harry herceget, aki feleségével 2019-ben költözött a közeli Montecitóba. Lydon csütörtökön adott interjút egy angol lapnak, amiben néhány nem túl kedves megjegyzést tett a párra.

 A zenész rosszindulatúnak nevezte Harry bestseller könyvét és azon is dühöngött egy sort, hogy szerinte a herceg és Meghan nem tudják befogni a szájukat.

„Ha normális életet akarsz élni a királyi családon kívül, akkor egyszerűen húzz el a p*csába és kussolj. Csak húzz el és kussolj” – mondta.

Lydon felháborodása elég meglepő, tekintve, hogy ő sem arról híres, hogy nagy monarchista lenne: a Sex Pistols leghíresebb száma a God Save the Queen című uralkodóellenes sláger volt.

Az 1977-es dal – amely az „Isten áldja a királynőt/ a fasiszta rezsimet” és az „Isten áldja a királynőt/ ő nem emberi lény” sorokat tartalmazza – sokakat sokkolt megjelenésekor, a kritikusok szerint pedig egyértelmű támadás volt II. Erzsébet ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top