„Pszichésen nagyon erősnek láttam, férfiasan viselte a sorsát” – így vonult börtönbe Lagzi Lajcsi

T. D. | 2023. Április 26.
Még egy sor orvosi vizsgálat vár Lajcsira.

Ma délelőtt 10 órakor Galambos Lajos rács mögé került. Ahogy korábban megírtuk, a mulatós sztárt áram-, víz- és gázlopás miatt ítélték el. Jogerősen 3 és fél év börtönbüntetést kapott, amiből 4 hónapot előzetesben már letöltött. Eredetileg február 15-én vonult volna be, ám egészségi állapota miatt halasztást kért, amit végül első és másodfokon is elutasított a bíróság, így a mai nappal megkezdte a büntetését Baracskán. 

Galambos Lajos (Fotó: profimedia.hu)

Lajos ügyvédje, dr. Csontos Zsolt elmondta a Borsnak, hogyan teltek a trombitás utolsó órái és mi vár most rá a börtönben. 

Szakmai magyarázata van annak, hogy ügyfelemet végül Baracskára irányították. A korábbi behívója óta eltelt két hónap, és minden bizonnyal jelenleg ebben az intézetben volt hely a befogadására. A következő három napban megtörténik ügyfelem egészségügyi állapotának a felmérése és eldől, hogy szükség van-e bármilyen intézkedésre ezzel kapcsolatban. Az egészségi állapota ismert, és ezt nyilván figyelembe is veszik majd a döntés meghozatalakor. Jómagam elkísértem őt egészen a kapuig. Egyébként egy magánmentővel indultunk az otthonától, hiszen minden lehetséges forgatókönyvre fel kellett készülnünk. Szerencsére gond nélkül telt az utunk. Ügyfelem a családjától még otthon elbúcsúzott. Mielőtt útjára engedtem, annyit kértem tőle, hogy próbáljon meg minél gyorsabban alkalmazkodni az új helyzethez. Egyébként pszichésen nagyon erősnek láttam őt. Úgy jellemezném, hogy férfiasan viselte a sorsát” – zárta sorait dr. Csontos Zsolt. 

Exit mobile version