Csökkenő libidó, ritkuló haj – Robbie Williams így éli meg a változókort

nlc | 2023. November 02.
Az énekes egy nyakplasztikával lepi meg magát az ötvenedik születésnapjára.

Robbie Williams 2024 februárjában lesz ötvenéves, és nemrég egy interjúban arról mesélt, bizony érzi magán az idő múlását, például a haja ritkul, emellett nem igazán érzi azt, hogy dolgozna a szervezetében a tesztoszteron, vagyis beköszöntött a változókor. Ezzel egyébként nem túlzott: a férfi klimax valóban létezik, és van egy elegánsabb neve is, ez az andropauza. 

„A lányom azt mondja rám, hogy lusta vagyok, de nem szeretem ezt a szót, mert sokszor használták ezt velem kapcsolatban. A valóság pedig az, hogy megviselt az, amit az 1990-es és 2000-es években műveltem magammal”  – nyilatkozott arra utalva, hogy fiatalabb korában két végén égette a gyertyát.

És ugyan számos függőségével sikerült megbirkóznia, a biológiai órája még mindig szokatlanul működik, hiába fekszik le este tizenegykor, hajnali ötig-hatig nem nagyon tud elaludni, és felesége, Ayda számára biztosan nehéz, hogy délután egyig nem is nagyon ébred fel. 

Az énekes arról is beszélt a Sunnak, hogy milyen érzés volt megnézni az életéről szóló netflixes dokumentumfilmet. „Mintha egy lassított felvételt néznél egy balesetről… egyszerűen szürreális” – véleményezte a négyrészes sorozatot, amiben őszintén beszél többek között a Take Thattel eltöltött idejéről és arról, hogyan kapott rá az alkoholra és a drogokra.

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

Williams elárulta azt is, hogy a producerek megtiltották neki, hogy a sorozat alatt botoxoltasson, mert fura lenne, ha megváltozna az arca egyik pillanatról a másikra. Persze amint lehetett, azonnal felkeresett egy szakembert, hogy bepótolja az elmaradt a kezeléseket. Hozzátette, a szórakoztatóiparban dolgozó emberek közül a legtöbben átestek már plasztikai és szépészeti beavatkozásokon, csak mi nem vesszük észre, mert a változás nem szembetűnő. 

Mint mondta, ő azt tervezi, hogy a születésnapjára egy nyakfelvarrással lepi meg magát, decemberre már elő is van jegyezve egy konzultációra, és megcsináltatja a fogait is. Az önbizalmával persze más problémák is vannak, nem szívesen olvas például kommenteket. Régen persze más volt a helyzet, utánaolvasott annak, hogy mit gondolnak az emberek, szerinte lehet, hogy így akarta magának igazolni azt, hogy ő tényleg egy rossz ember.

Szerencsére azóta sok minden a helyére került. „Tudom, hogy nagyszerű életem van, és szerencsésnek érzem magam a családom miatt. Egy boldog remete vagyok, egy kis agorafóbiával” – tette hozzá.

Robbie Williams 1993-ban Tokióban

Robbie Williams 1993-ban Tokióban. (Fotó: Dave Hogan/Getty Images)

Robbie Williams 1997-ben Londonban

Robbie Williams 1997-ben Londonban. (Fotó: PA Images via Getty Images)

Robbie Williams 2012 novemberében Berlinben

Robbie Williams 2012 novemberében Berlinben. (Fotó: Franziska Krug/Getty Images )

Robbie Williams 2016 novemberében Cannes-ban

Robbie Williams 2016 novemberében Cannes-ban. (Fotó: Francois G. Durand/Getty Images)

Robbie Williams 2017 nyarán Manchesterben

Robbie Williams 2017 nyarán Manchesterben. (Fotó: Kevin Mazur/One Love Manchester/Getty Images)

Exit mobile version