TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Most megtudhatod, mi a közös Robbie Williamsben, a Depeche Mode-ban és az Irigy Hónaljmirigyben! (x)

Több tízezer fős házibulival ünneplik együttesük 30. születésnapját az Irigy Hónaljmirigy tagjai a Groupama Arénában, a 2021-es év egyik legjobban várt koncertjére az early bird jegyek már el is fogytak! A paródiazenekar az első olyan hazai banda, amely Robbie Williams és a Depeche Mode után az aréna gigantikus színpadára léphet.

Idén év végén lesz harminc éve, hogy egy szimpla poén kedvéért az Irigy Hónaljmirigy megalakult 1990 szilveszterén egy házibuliban. A kilencvenes évek közepére a nyolc tagból álló formáció Magyarország egyik legnépszerűbb és talán a legtöbb koncertet adó együttese lett. A több évtizede hűséges fanok mellett már a harmadik rajongói generáció tombol a hazai és külföldi slágerek paródiáival nevettető vagy éppen sokkoló „fura fazonok” zenéjére.

Most megtudhatod, mi a közös Robbie Williamsben, a Depeche Mode-ban és az Irigy Hónaljmirigyben! (x)

A Groupama Aréna 2014-es átadása óta két nagyszabású koncert volt a helyszínen: 2017 májusában a Depeche Mode, majd három hónappal később Robbie Williams léptek fel az Üllői úti fociszentélyben. „Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk az első magyar együttes, amelyik két világhírű fellépőt követően az arénában színpadra állhat – hangsúlyozta Sipos Tomi. – Aki járt már valaha nagy volumenű fellépésünkön, az tudhatja, hogy mindig hatalmas show-val készülünk. Ez ezúttal is így lesz. Régi és új nagy slágerekkel, sok-sok meglepetéssel és sztárvendégekkel érkezünk majd.”

Jegyek és további információ: https://tickets.funcode.hu/events/30040

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top