Még mindig a világ egyik leggyönyörűbb nője az idén 55 éves Catherine Zeta-Jones

Fecske Bettina | 2024. Március 05.
Catherine Zeta-Jones méltán tartották és tartják ma is a világ leggyönyörűbb nőjének. A csinos hollywoodi színésznő azonban mégis a nála 25 évvel idősebb Michael Douglas mellett találta meg a boldogságot, aki mellett egyre csak ragyog!

Catherine Zeta-Jones 1969. szeptember 25-én látta meg a napvilágot az egyesült királyságbeli Swansea-ben. Érdekesség, hogy a Hollywoodban óriási sikereket elérő színésznő eredeti neve Catherine Jones volt, a Zeta vezetéknevet nagymamájától kölcsönözte. A csinos szépséget már egészen kiskorától kezdve érdekelte a szórakoztatóipar, gyermekkorában több ifjúsági darabban is fellépett a színpadon.

A színésznő mit sem vesztett szépségéből az idők során (Fotó: Getty Images)

Karrierje

A televízióban 1990-ben debütált elsőként, ahol Seherezádé szerepében láthatták a nézők. Bár a mozi nem aratott nagy sikert, a tehetséges színésznőt szép lassan elindította a világhírnév felé. Az igazi áttörés 1998-ban jött el számára, amikor Antonio Banderas partnerét alakította a Zorro álarcában. Azt ezt követő két évben csak még inkább megerősítette karrierjét, olyan hollywoodi produkciókkal, mint a Briliáns csapda című akciókrimi, ahol Sean Connery fejét csavarta el, vagy Az átok című klasszikus, amelyben Liam Neeson mellett kapott helyet. Első jelentős szakmai elismerését 2000-ben sikerült bezsebelnie, a Traffic című filmért, azért ugyanis Golden Globe-díjra is jelölték. Nem kellett sokat várnia a következő elismerésére sem, 2002-ben megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is a Chicagóban nyújtott alakításáért. 

Magánélete

A csinos színésznő 1999-ben jött össze élete szerelmével, a nála 25 évvel idősebb, legendás színésszel, Michael Douglas-szel. A párost eleinte a nagy korkülönbség miatt rengeteg támadás érte, kapcsolatuk azonban úgy tűnik, alaposan kiállja az idő próbáját. Azoknak, akik hisznek a különös egybeesésekben megjegyeznénk, hogy mind Caterine, mind pedig férje szeptember 25-én született. Ezt pedig akár már egy jelnek is vehetjük az Univerzumtól kapcsolatuk karmikusságára. A párnak két gyermeke született, egy kisfiú és egy kislány.

Válogatásunkkal most felidézheted, hogy milyen fantasztikusan nézett ki fiatalkorában és most is az idén 55 éves színésznő! 

GettyImages-97210091

Catherine Zeta-Jones természetes szépségével hamar belopta magát a nézők szívébe (Fotó: Thomas Monaster/NY Daily News Archive via Getty Images)

zorro

Catherine Zeta Jones a Zorro álarcában premierjén (Fotó: Neil Munns - Getty Images)

GettyImages-667977998

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 1998-ban találkoztak először, egy híres közös barátjuk, a nagyszerű Danny DeVito mutatta be őket egymásnak egy francia filmfesztiválon (Fotó: Eric Robert/Getty Images)

Entrapment

Sean Connery és Catherine Zeta-Jones az 1999-es Briliáns csapda egyik jelentében (Fotó: 20th Century-Fox/Getty Images)

2003 oscar

Catherine Zeta-Jones éppen második gyermekét várta, amikor átvehette Oscar-díját (Fotó: Robert Mora/Getty Images)

GettyImages-1090661510

A színésznő szinte semmit sem öregedett az idők során (Fotó: Dan MacMedan/Getty Images)

GettyImages-1442141170

2022-ben is ragyogott az akkor 53 éves színésznő (Fotó: Presley Ann/Getty Images)

GettyImages-1492351666

Carys Zeta Douglas, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 2023-ban a Cannes-i Filmfesztiválon (Fotó: Laurent KOFFEL/Gamma-Rapho/ Getty Images)

Forrás: (1)

Exit mobile version