nlc.hu
TV-sztárok

Ő Catherine Zeta-Jones lánya, Carys

Elképesztően gyönyörű ifjú hölgy lett Catherine Zeta-Jones lánya

Édesanyja szépségét örökölte a 17 éves Carys Zeta Douglas.
Catherinye Zeta-Jones és Carys Douglas

Catherine Zeta-Jones néhány nappal ezelőtt tett közzé egy fotót az Instagram-oldalán lányáról, Carys Zeta Douglasről, melyen a 17 éves kamasz egy krémszínű selyemruhában pózol. A kép azóta közel 150 ezer lájkot kapott és rengeteg kommentelő jegyezte meg, hogy a lány mennyire hasonlít az édesanyjára.

 

Carys a saját Instáján is posztolt egy képet ugyanerről a fotózásról, mely egyébként az otthonuk kertjében zajlott.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas idén ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. Első gyermekük, Dylan szintén 2000-ben született, Carys pedig 2003. április 20-án jött világra. A gyönyörű tinit nagyon érdekli a divatvilág, évek óta rendszeresen elkíséri édesanyját a legnagyobb divatházak bemutatóira. Több divatfotózáson is túl van már, Catherine Zeta-Jonesszal pedig többek között a Vanity Fair magazin címlapján is pózolt.  Mindene megvan ahhoz, hogy sikeres modell legyen, ha ezt az utat választja. Vélhetőleg azonban a bátyjához hasonlóan – aki a neves Brown Egyetem hallgatója – jövőre ő is továbbtanul majd.

(Nyitókép: Getty Images)

Még több sztárcsemete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top