Végre mehetünk emberek közé, miért ne mennénk farokkal felszerelkezve?

nlc | 2021. Május 29.
Nem állítjuk, hogy értjük, úgyhogy inkább csak megmutatjuk.

Vannak hírek, amiket ha akarnánk, sem tudnánk kommentálni vagy bármilyen mélységben megmagyarázni, így jobb híján csak beszámolunk a puszta tényekről, a többit pedig az olvasókra bízzuk. Ez is egy ilyen hír. A helyzet ugyanis az, hogy 

egy The Tail Company nevű cég jelenelg Kickstarteren gyűjti a pénzt, hogy piacra dobhassa (felnőtt) emberek által hordható, mozgatható állatfarok-kollekcióját miTail. néven.

A vállalat amúgy 15 éve létezik és gyártja az életszerű farkakat (többek közt a furry közösség nagy örömére), de most szintet léptek: a robotikusan működő farkakat USB-ről tölthetjük, egy töltéssel tíz órán át használhatjuk, könnyen fel- és lecsatolhatóak és könnyebbek, mint elődeik. Okostelefonos applikációval irányíthatjuk a mozgást, de képesek az önműködő üzemmódra, amikor is véletlenszerű minták mentén mozognak.

A közösségi gyűjtés két hete indult, de okafogyottá is vált: két óra alatt összegyűlt a pénz. Ezt talán még kevésbé tudjuk megmagyarázni, mint magát az ötletet. A legolcsóbb farok mindenesetre 150 dollárba, azaz 50 ezer forintba kerül majd.

Forrás: Oddity Central

További cikkek a témában

Exit mobile version