nlc.hu
Trend

Barkácsjelmezekből készül a legmenőbb cosplay

A háztartásban talált cuccok plusz végtelen kreativitás = a legmenőbb cosplay

Bemutatjuk a cosplayvilág Celeste Barberét!
Low Cost Cosplay

Aki ismeri a cosplayerek világát, az tudja: ezek a szuper- és mesehős-jelmezeket magukra öltő megszállottak időt és pénzt nem kímélve tökéletesítik ruhájukat, kiegészítőiket és szerepüket, hogy az illúzió tökéletes legyen. Nekik – és mindenki másnak – ideje megismerni Anucha Saengchartot, azaz Lonelymant, aki Low Cost Cosplay néven fantasztikus Instagram-projektet talált ki.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lonelyman (@lowcostcosplayth) által megosztott bejegyzés

A lényeg, hogy minél meggyőzőbben bújjon bele a hősök és az egyéb figurák – akár celebek – bőrébe, csak éppen úgy, hogy az egészre semmit sem költ, csak a lakásban talált kellékeket használja rendkívül kreatívan.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lonelyman (@lowcostcosplayth) által megosztott bejegyzés

Így lesz belőle Billie Eilish szobanövények felhasználásával, mangafigura körömlakkal és testfestékkel, vagy barbár harcos egy szál banán segítségével. Egészen fantasztikus az egész, bár biztosan nem olvassa, de ezúton is nagyon köszönjük neki, pont ilyen ötletekre van szükségünk (és az egész emberiségnek) 2021-ben.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top