nlc.hu
Trend

Cosplay átalakulás

Ez aztán az átalakulás! Anime-hősnővé vált a cosplay-őrült japán férfi

A profi cosplay-esek a végletekig képesek megváltoztatni fizikai megjelenésüket, de egyes esetekben az átalakulás egészen ijesztő.

Minato-san, 30 éves irodai dolgozó és cosplay-rajongó (a costume play kifejezés rövidített formája, előadóművészeti ág, ahol a résztvevők filmszereplőre, képregényhősre stb. próbálnak hasonlítani). A férfi sokkolta a japán közösségi médiát, amikor anime ihletésű hősnővé vált.

Cosplay

Fotó: Twitter

A profi cosplay-esek a végletekig képesek megváltoztatni fizikai megjelenésüket, de egyes esetekben az átalakulás egészen ijesztő. Vegyük Minato esetét, aki animés lánynak szeret átváltozni, és ez általában olyan jól sikerül, hogy senki sem találná ki valódi nemét.

A smink okos használatával, modern kiegészítőkkel, mellprotézissel és egy kis digitális manipulációval Minato-san teljesen új emberré válik.

Minato vonzalma a női cosplay után négy évvel ezelőtt kezdődött. Mindig is érdekelte, milyen lehet női karakterré alakulni, aztán egy napon egy tokiói szépségszalonban kisminkelték. Tetszett neki az eredmény, és maga is elkezdett sminktechnikákat tanulni. Ám a smink csak egy dolog: Minato az illúzió fokozásához parókát, női ruhát, szilikonból készült melleket is használ.

(via)

Még több cikkünk a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top