Beszorult a medve az autójába, ő kiszabadította és elkergette – elképesztő videó

Á.K. | 2021. Július 22.
Elég nagy lélekjelenlét kellhet ahhoz, hogy az ember ne csak kiengedje az autójába beszorult medvét, hanem el is kergesse. Joseph Deel nemcsak megcsinálta, hanem videóra is vette.

A Tennesseeben élő férfi Gatlinburgba tartott a barátaival az autójával, és amikor visszatértek, azt vették észre, hogy egy medve van a járműben, és nem tud kijönni onnan. Arról sajnos nem szól a fáma, hogyan került a medve a kocsiba, mindenesetre a szituáció így is elég ijesztőnek tűnt, de Joseph Deel-t nem olyan fából faragták, hogy megijedjen. Úgy döntött, kinyitja az ajtót, és az egyik barátja a telefonjával rögzíti ezt – írja a upi.

Ahogy a videón is láthatjuk, Deel odalép az autóhoz és kinyitja az ajtót, majd ő és a barátai hangosan üvöltözni kezdenek, hogy az állat megijedjen. Bár az autózó medve egy kicsit hezitál, a trükk beválik, és a kocsiból kiszabaduló medve odébb áll. Miután a medve kiszabadult, az autó a látható rongálás ellenére még használhatónak tűnt, ezért Josephék elindultak vele, ám hazafelé menet lerobbantak, és a kocsit az út szélén kellett hagyniuk. Míg senki nem vigyázott a járműre, valaki – valószínűleg nem egy másik medve – feltörte azt, és elvitte az akkumulátorát, a katalizátorát és a kipufogócsövet. Az autót Deel biztosítója végül totálkárosnak minősítette.

Medvés találkozások az nlc-n:

Exit mobile version