Szabadidő

Kukásautón utazott az éhes medve – cuki fotók

Úgy tűnik, éhségükben a medvék már odáig merészkednek, hogy a kukásautók tetejére is fölmásznak némi élelemért. Sőt, ha az autó épp elindul, akkor csemegézés közben utaznak is egyet.

Kukásautóra mászott az éhes medve, aztán nem tudott onnan lejönni. Nyolc kilométert utazott a kukabúvár Új-Mexikóban. A Santa Fe-i erdészeti hivatal szóvivője szerint a szemétszállító autó sofőrje nagyobb konténert emelt a múlt héten az autóra, amikor különös ricsajt hallott, aztán meglátta a medvét a jármű tetején.

A sofőr az erdészeti szolgálat tűzoltáshoz használt helikopterének több mint nyolc kilométeres távolságban található állomáshelyéhez hajtott, ahol a szolgálat és a nemzeti park közel harminc munkatársa gyűlt össze, hogy kiszabadítsák a kukásautó tetején rekedt állatot.

A sofőr végül egy fa mellé állt az autóval, az éhes maci pedig könnyedén fölkapaszkodott a fára. Az utazás nem igazán tetszhetett neki, mert a fáról több mint egy óra múltán merészkedett csak le, aztán villámgyorsan eliszkolt a területről. Vélhetően egy életre elment a kedve a kukásautó kínálta élelemtől….

Így utazott a medve a kukásautón

Hiába, az éhség nagy úr...
Hiába, az éhség nagy úr…
Mégsem biztos, hogy újra megpróbálkozik ezzel...
Mégsem biztos, hogy újra megpróbálkozik ezzel…
Viszont a kukás autó tetején utazás félelmetes élmény...
Kukásautó tetején utazni félelmetes élmény…
Le kéne jönni innen valahogy...
Le kéne jönni innen valahogy…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top