Aktuális

Autójába kergetett be egy horgászt a medve Egerszalóknál

A horgász azt mondja, életre szóló élménnyel lett gazdagabb.

Hétfő éjjel, éjfél előtt nem sokkal medvére lett figyelmes egy horgász az egerszalóki tó egerszóláti oldalán. „Közvetlen találkozásra most sem került sor, így kétséget kizáróan nem állapítható meg, hogy valóban medve jelent meg, viszont a randi másik részesének elmondása szerint a hangokból egyértelmű volt és életre szóló »élményt« jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át” – olvasható a beszámoló az Egerszalóki Polgárőrség Facebook-oldalán.

Horgászt kergetett meg a medve (illusztráció: Pixabay)

Horgászt kergetett meg a medve (illusztráció: Pixabay)

Szeptember 19-én, este 22 óra körül az egerszalóki tó egri oldalán egy háromfős család meghitt, éjszakai horgászatát is megzavarta egy medve a brummogásával, de nem tudni, ugyanarról az állatról van-e szó. A Heol.hu megkereste Varga Istvánt, Egerszalók polgármesterét, aki az észlelésekkel kapcsolatban azt mondta: számára is új a mostani helyzet, de mindenkit arra kér, hogy éjszaka fokozottan figyeljen oda és lehetőség szerint maradjon közel az autójához.

Egy helyi webkamera pedig Verpeléten vett fel medvét:

A felvételek Verpelét külterületén készültek. Elnézést kérünk a korábbi téves helyszín megjelöléséért!

Közzétette: Polgárőrség Egerszalók – 2020. szeptember 22., kedd

Medvék minden mennyiségben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top