Vilmos herceg és Katalin hercegné „földi halandókkal” repült együtt magángép helyett

nlc | 2022. December 02.
Úgy döntöttek, hogy egy „sima” repülőjáratra váltanak jegyet, az emberek imádták őket ezért.

Vilmos herceg és felesége egy cseppet sem bánta, hogy hétköznapi emberek közé vegyültek, sőt, a szemtanúk szerint kifejezetten élvezték a helyzetet. Igaz, a kényelem érdekében inkább az első osztályon utaztak, de ezt nem lehet felróni nekik, hiszen 8 órás repülőút állt előttük és az őket kísérő személyzet előtt.

Az utaskísérők elmondása szerint a hercegi pár remekül érezte magát a fellegek felett és elbűvölően viselkedett. Olyannyira, hogy még az utasokkal is szóba elegyedtek: egy Brent Suttles nevű férfi arról számolt be, hogy megkérdezték, hova utazik, s hogy hogy érezte magát Londonban.

A Luke Horward nevű szerencsés utastársuk azt mesélte, egész biztos, hogy környezettudatos megfontolásból választották ezt a járatot, ami mindenképpen üdvözölendő döntés a trónfosztott Vilmos és Katalin részéről.

Az utaskísérők szerint ujjongás tört ki a gépen, mikor az emberek rájöttek, milyen illusztris személyekkel utazhatnak együtt, hiszen egyáltalán nem megszokott a hercegi párral egy levegőt szívni.

A világhálón is csupa pozitív visszajelzést kaptak a nemes gesztusért: „Ez aztán a példamutatás!”, „Végre valaki, aki nem csak prédikál, hanem cselekszik is!” – tette hozzá elismerően egy másik kommentelő.

Károly herceg idősebb fia és felesége egy díjátadó esemény miatt kerekedett fel, előtte azonban tettek egy pár napos kitérőt Bostonban.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Exit mobile version