nlc.hu
Trend

Vin Diesel a legszexibb kopasz férfi

Trónfosztás: már nem Vilmos herceg a világ legszexibb kopasz férfije

Új szempontok szerint rangsorolták a kopasz férfiakat, és így már nem Vilmos herceg az első a listán.
Vilmos brit herceg, walesi herceg ellátogat a windsori Guildhallba 2022. szeptember 22-én, hogy köszönetet mondjon az önkénteseknek és a személyzetnek, akik II Erzsébet királynő temetésén dolgoztak

Vilmos herceg szeptemberben walesi herceggé, azaz az Egyesült Királyság trónörökösévé vált, egy másik címet viszont elveszített: már nem ő a világ legszexibb kopasz férfije.

Annak hátterében, hogy letaszították a „kopaszok trónjáról”, nem a népszerűségvesztés áll, hanem az, hogy az idei rangsor felállításakor sokkal több tényezőt vettek figyelembe a Reboot nevű SEO-ügynökség munkatársai, mint korábban.

Megvizsgálták az arc aranymetszését, a Twitter hangulatelemzését, a nettó vagyont és a magasságot. Sőt, még a tar koponya fényességét is vizsgálták, majd ezek alapján adtak egy számot a 10-es skálán.

A Halálos iramban-franchise arcának, Vin Dieselnek végül szinte minden részpontszáma nagyon magas lett, így összességében az ő 6,46-es pontszáma lett a legmagasabb, vagyis a tanulmány szerint ő 2022 legszexibb kopasz férfija. De lássuk a teljes listát!

A legszexibb kopasz férfiak:

  1. Vin Diesel – 6,46 pont
  2. Stanley Tucci – 6,33 pont
  3. Shemar Moore – 6,25 pont
  4. Pitbull – 6,16 pont
  5. Vilmos herceg – 6,13 pont
  6. Jason Statham – 5,96 pont
  7. Bruce Willis – 4‚75 pont
  8. Joe Rogan – 4,37 pont
  9. Dwayne „A Szikla” Johnson – 3,62 pont
  10. Mike Tyson – 2,50 pont

(New York Post via 24.hu)

(Kiemelt kép: Ian Vogler / POOL / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top