nlc.hu
Trend

Vilmos herceg a legszexibb kopasz férfi

Vilmos herceg lett a legszexibb kopasz férfi

Vilmos herceg – elviekben – elismerést kapott, azonban a rajongói egy része szerint ez sokkal inkább sértő.
Vilmos herceg

A brit Reboot marketingügynökség arra volt kíváncsi, kit tartnak az emberek 2023-ban a világ legszexibb kopasz férfijának. Ahhoz, hogy ezt kiderítsék, Google-kereséseket elemeztek, mégpedig többféle kategóriában: megvizsgálták többek között, hogy mely tar fejű hírességekről kerestek félmeztelen vagy meztelen fotókat a netezők, de a kutatás része volt a testmagasság, illetve a beszédhang és azúgynevezett „ragyogási faktor” is. Az így kapott ereményeket pontszámokban összegezték, majd ezek alapján állt össze a legszexibb kopasz férfiak listája.

A lista élén a 41 éves Vilmos herceg végzett 9.88-as pontszámmal, maga mögé utasítva egy sor hollywoodi sztárt, sportcsillagot, sőt a világ egyik leggazdagabb üzletemberét is. Az alábbi galériában megnézheted a teljes tízes listát, hogy megtudd, kiket győzött le a brit trónörökös: 

Vilmos herceg
Megnézem
Összes kép (10)

Bár az eredmény elismerésnek tekinthető, azonban Vilmos rajongói közül sokan mégis nemtetszésüknek adtak hangot a közösségi médiában. Akadtak, akik szerint mindezzel inkább megalázták a trónörököst, de többen megjegyezték azt is, hogy eleve nem kellene szerepelnie a listán, mivel nem is teljesen kopasz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top