Rémálom lett Debreczeni Zita két gyerekével közös repülőútja

S. Z. | 2024. Július 06.
Egyedül repült a két gyerekkel, ami nem okozott volna problémát, de a Wizzair igencsak megnehezítette az édesanya dolgát.

Az utóbbi napokban rengeteg repülőjárat többórás késéssel indul, sokat törölnek is, ami megkeseríti az utazást. Ebből az ismert emberek sem maradnak ki, Korda Györgyék járatát is törölték, de végül a nyolcórás autózást vállalva megtartották a marosvásárhelyi koncertet.

Most Debreczeni Zita, Gianni Annoni felesége számolt be a közösségi oldalán arról, milyen embert próbáló órákat élt át a repülőtéren a két kisfiával. Mint írta, egyedül repült a két gyerekkel, ami nem okozott volna problémát, de a Wizzair igencsak megnehezítette a dolgát.

Debreczeni Zita (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

„4 óra késés és az utolsó két órát a gépen várakozva! Hulla fáradtan, alvásidőben… Se egy pohár víz vagy étel (szerencsére én mindent pakoltam )… Köszönöm az utasoknak, hogy próbáltak megértőek lenni, bár volt egy pont nálam, hogy most leülök a földre és összeroppanok!” – írta Debreczeni Zita, aki Giannival nemrégiben ünnepelte a tizedik évfordulójukat.

A posztot Debreczeni Zita Instagram-oldalán nézheted meg.

Exit mobile version