nlc.hu
Sztárok

Kórházba került a fiával Debreczeni Zita

A nagyobbik fiával kórházba került Debreczeni Zita, ő maga is megsérült

A fotós és egykori modell Instagram-történetben mesélte el, hogy nehéz napokon van túl a családjával.

Annoni Zita (vagy ahogy sokan ismerik: Debreczeni Zita) az elmúlt napokat a Szent János Kórházban töltötte a nagyobbik fia társaságában. A kétgyermekes édesanya mindenesetre már bizakodik abban, hogy a helyzet jobbra fordult, és hamarosan minden rendben lesz. Mindenesetre az egyik fotón egy 40 fokos lázat mutató lázmérő volt látható, ami azért nem sok jót jelent – szúrta ki a Blikk.

Annoni Zita

Annoni Zita egy táskabemutatón (fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

Egy másik fotón a kisfia is látható, és maga jelölte meg a Szent János Kórházat is tartózkodási helyükként. Azt azonban nem részletezte pontosan, milyen okból kellett orvosi segítséget kérniük, viszont azt hozzátette, hogy ő maga is megsérült közben.

A kisembert karban vittem be és ki a kórházból, ám a sötétben nem láttam már, hova lépek, ezért sikeresen megtaláltam egy gödröt! Természetesen estem egy nagyot, bár Gianfit próbáltam tompítani, a bokám kifordult

– írta Annoni, akinek – és persze a kisfiának – mielőbbi jobbulást és kórházból szabadulást kívánunk. Ha pedig szeretnéd megnézni, Zita annak idején milyen cuki baba volt, katt ide.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top