nlc.hu
Sztárok

Debreczeni Zita gyerekkori fotója

40 éves fotót találtunk Debreczeni Zitáról, nagyon cuki baba volt!

Zita ma már két gyönyörű kisfiú büszke anyukája, egy édes babafotón azonban nem ők láthatók, hanem az egykori szépségkirálynő.
Debreczeni Zita

Debreczeni Zita, akinek sokoldalúságát bizonyítja, hogy modellként, műsorvezetőként és fotósként is nagyszerűen helytállt, 1981. január 6-án született. Családtagjaival nem volt mindig felhőtlen a viszonya, egy korábbi interjúban a sírás határán állva mesélt arról, hogy idősebb bátyjával és édesanyjával is tarkította mosolyszünet a kapcsolatát.

A mondás szerint a rossz dolgokat akár a javunkra is fordíthatjuk úgy, hogy elrettentő példaként tekintünk rájuk. Zita szeme előtt minden bizonnyal ez lebegett, amikor családalapításra adta a fejét szerelmével, Giannival, akivel lassan tíz éve alkotnak egy párt.

Mindkét kisfiuk fogantatásáért sokat küzdöttek, nem szerették volna azonban, hogy Gianfranco Máté testvér nélkül nőjön fel. Nagy álmuk idén tavasszal valóra válhatott, a gólya ugyanis másodszor is meglátogatta őket. A mérhetetlenül büszke szülők mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek jó testvérek legyenek, és velük is szoros legyen a kapcsolatuk.

Amikor az a csaknem 40 éves, fekete-fehér családi fotó készült, amit galériánkban láthatsz, Zita még nem sejtette, milyen megpróbáltatások várnak rá. Minden elismerésünk azért, ahogy ezt a nehéz helyzetet kezelte!

Debreczeni Zita és anyukája
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top