nlc.hu
Sztárok

Megszületett Debreczeni Zita második gyermeke

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyermeke

A sztárpár így adott hírt az örömteli pillanatról.

Megszületett Gianni Annoni és Debreczeni Zita második gyermeke. Az örömhírt az édesapa az Instagram- és a Facebook-oldalán is megosztotta. „Isten hozott kicsi gyermekünk Gregorio Ádám! Nagyon vártunk! Gianfranco, Mamma e Papá… #famiglia” – írta a bejegyzésben. A posztban egy nagyon édes kép is szerepel, ez ugyanaz a fotó, amivel Debreczeni Zita is tudatta követőivel, hogy világra jött második kisfia.

Gianni Annoni és Debreczeni Zita

Fotó: press.tv2.hu

Az egykori modell és az étteremtulajdonos idősebb fia, Gianfranco Máté már elmúlt kétéves és bölcsödébe jár. A sztárpár már nagyon várta a legifjabb családtag érkezését, Debreczeni Zita a hónap elején pedig azt is elmesélte, hogy mennyiben volt más a második baba várása, mint az első terhessége.

 „Gianfrancóval februárban töltöttem be a harmadik hónapot, márciusban mindent lezártak. Akkor még csak kettesben voltunk Giannival, sokkal többet tudtam pihenni, most nem így van. Egy örökmozgó, dackorszakos kétéves igényeit próbálom összehangolni a pihenéssel, és gyakrabban kell utána rohanni, mintsem ülve játszani vele. Bár lehet, nem is dackorszakos, hanem csak egyszerűen az apjára, vagy az anyjára ütött. Gianfranco most kezdi észrevenni a kimosott és fertőtlenített cumisüvegeket, melyek kisebbek az övénél. Amikor megkérdezem, hogy tudja-e, kié a cumisüveg, mondja, hogy a babáé. Amikor pedig arra voltam kíváncsi, odaadja-e a kiságyat a babának, arra azért még nemet mondott. Úgy már nyitottabb volt, hogy majd a kicsivel együtt alszanak benne. Persze egy két és féléves kisgyereknek még nehéz elmagyarázni, hogy jön a kistesó, majd a gyakorlatban meglátja. Az biztos, mozgalmas időszak elé nézünk, de Gianni igazi olasz apuka, aki mindenben segít a kicsik körül!”  – részletezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top