nlc.hu
Életmód

Debreczeni Zita és Gianni a szülőszoba küszöbén állnak

Bármelyik pillanatban megszülethet Debreczeni Zitáék második babája

Zita és Gianni második kisfiát már az egész család tűkön ülve várja!
Debreczeni Zita és Gianni Annoni

Mindenki izgalommal találgatja, mikor érkezik meg Debreczeni Zita és Gianni Annoni második kisbabája. Az időponttal kapcsolatban és a célegyenesben lévő várandósságáról a Borsnak mesélt a kismama.

„Hogy pontosan mikor érkezik, csak egy ember tudja, ő pedig még a hasamban van, már csak tőle függ” – osztotta meg Zita, aki már fáradtnak érzi magát, de ez nem is csoda: első kisfia, Gianfranco épp lebetegedett, ilyenkor pedig a megszokottnál is jobban vágyik az anyukája közelségére. Hogy az újszülött babát megvédjék a kórokozóktól, Zitáék fontos döntést hoztak: „Miután hazajövünk a kórházból, pár hetet még marad velünk itthon Gianfranco, nem megy bölcsibe, így is próbáljuk az újszülöttet védeni és a négyesünket erősíteni” – mesélte a hamarosan kétszeres anyuka.

Mint mondja, ez a babavárás teljesen más volt, mint az előző: „Gianfrancóval februárban töltöttem be a harmadik hónapot, márciusban mindent lezártak. Akkor még csak kettesben voltunk Giannival, sokkal többet tudtam pihenni, most nem így van. Egy örökmozgó, dackorszakos kétéves igényeit próbálom összehangolni a pihenéssel, és gyakrabban kell utána rohanni, mintsem ülve játszani vele. Bár lehet, nem is dackorszakos, hanem csak egyszerűen az apjára, vagy az anyjára ütött. Gianfranco most kezdi észrevenni a kimosott és fertőtlenített cumisüvegeket, melyek kisebbek az övénél. Amikor megkérdezem, hogy tudja-e, kié a cumisüveg, mondja, hogy a babáé. Amikor pedig arra voltam kíváncsi, odaadja-e a kiságyat a babának, arra azért még nemet mondott. Úgy már nyitottabb volt, hogy majd a kicsivel együtt alszanak benne. Persze egy két és féléves kisgyereknek még nehéz elmagyarázni, hogy jön a kistesó, majd a gyakorlatban meglátja. Az biztos, mozgalmas időszak elé nézünk, de Gianni igazi olasz apuka, aki mindenben segít a kicsik körül!” – lelkendezett Zita, akinél bármelyik pillanatban beindulhat a szülés.

Fotó: fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top