nlc.hu
Életmód

Annoni Zita endometriózissal küzd

Annoni Zita: „Olyan erős fájdalmaim voltak, hogy rosszul lettem és hánytam”

Annoni Zita pokoli fájdalmakat él át minden menstruációs ciklusban.

Annoni Zita régóta küzd az endometriózissal, ami leginkább a menstruációs ciklusa alatt nehezíti meg az életét. Napjainkban ez egy gyakori betegség és sokszor azzal jár, hogy pokolian görcsöl a nők hasa, leírhatatlan fájdalom járja át a testet. Zita egy videóban mesélt a tapasztalatairól. 

„Sajnos nekem a munkában is nehézséget okozott, mert több fotózás alkalmával lettem rosszul. Volt olyan, hogy abba kellett hagynom és el kellett vinni a kórházba. Annyira erős fájdalmaim voltak, olyan görcs volt már a hasamban és az egész szervezetemben, hogy a fájdalomtól rosszul lettem és hánytam” – részletezte a sztárfotós, akinél 27 évesen állapították meg a betegséget.

Gianni azt mondja, sok férfi csak hisztinek gondolja ezeket a napokat, de ő végignézte Zita szenvedését és elmondása szerint az volt a legrosszabb, hogy nem tudott neki segíteni, csak mellette volt és próbálta nyugtatni. 

Zita aztán arra is kitért, hogy a laparoszkópiás műtétre a családalapítás kezdetén került sor, ám több elváltozást is felfedeztek az operáció alatt. „Az endometriózis mellett kiderült, hogy méhsövényem volt, amit le kellett égetni, méhletapadásom is volt, kettő miómám, egy polipom és három cisztám. Ezután az óriási műtét után volt egy hat hónapos felépülési idő, aztán belevetettük magunkat a babaprojektbe” – emlékezett vissza a fotós és férje, akiknek sokáig nem jött össze a gyerek, de azóta már van egy egészséges kisfiuk.

zita és gianni annoni

Gianni és Zita Annoni (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top