nlc.hu
Sztárok

Nemrég múlt egyéves Annoni Zita és Gianni Annoni gyereke

Gianni és Debreczeni Zita kisfia egyéves, és magyarul és olaszul is ért

Gianni Annoni és Debreczeni Zita hat éve vannak együtt, és 2017-ben, a Dolomitokban házasodtak össze. Tavaly augusztus 28-án született meg a kisfiuk, aki a Gianfranco Máté nevet kapta. A kicsiről nemigen láthat a nagy nyilvánosság fotókat, a büszke apuka azonban szeret dicsekedni a gyerekével. A Reggeliben szóba is került a pici első születésnapja. 

Gianni nagyon büszke a kisfiára

Gianni nagyon büszke a kisfiára

„Azt mondom neki, Leone, Zita azt mondja, hogy oroszlán, és máris megy a hrrhrrr. Már minden egyes állatot ismer, az állatkertbe kétszer kellett elvinni, egyre jobban figyel és észreveszi otthon, egyre jobban megismeri és a hangokat utánozza – mesélte Gianni, aki szerint Maté határozottan kétnyelvű gyerek lesz. 

Gianni a kisfiával
Megnézem
Összes kép (3)

„Legalábbis remélem, mert én próbálok Zitához is olaszul beszélni, de ő nem tanul meg. A gyerek az igen. Azt látom, hogy egy mosolygós baba, és szuper élmény ez az egész.” 

Gianni nem csak könnyed témát érintett a Reggeliben, mesélt arról, milyen változásokat vezetett be az éttermében az elmúlt időszakban, hogy megtarthassa  legjobb munkaerőket. 

Sztárszülők: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top