nlc.hu
TV-sztárok

Köböl Anita a kislányáról és új munkájáról beszélt

Köböl Anita: „Az a legfontosabb, hogy Léna életének egyetlen mérföldkövéről se maradjak le”

Köböl Anita a kislánya mellett is gőzerővel dolgozik, a logisztikában pedig az édesanyja a legnagyobb segítsége.

Köböl Anita új, rádiós műsora, a #nofilter a minap startolt a Spirit FM-en. A korábbi tévésnek teljesen új ez a szerep, azonban – mint mondja – egy álma teljesült azzal, hogy egy női tematikájú, beszélgetős műsort vezethet. Anita kislánya szeptemberben lesz egyéves: viszonylag gyorsan, a szülés után pár hónappal már elvállalt egy-egy felkérést, a babára pedig ez idő alatt az édesanyja vigyázott.

„A szülés után hamar visszamentem dolgozni, elvállaltam egy-két rendezvény lebonyolítását, amikor még meg lehetett tartani ezeket. A rádió viszont egy egészen új platform és lehetőség számomra. Mindig is nagy álmom volt, hogy egy ilyen, női tematikájú műsort indítsak. Olyan hölgyeket hívunk meg , akik inspirálóak, akik maguk is elértek valamit áldozatos munkával, és akik példaértékűek lehetnek mások számára” – kezdte az nlc-nek Köböl Anita, aki szerint egy gyengéd nő is lehet határozott és karizmatikus egyben.

köböl anita

Köböl Anita az új műsoráról mesélt (Fotó: magánarchívum)

„Fontos kihangsúlyozni, hogy ezek a tulajdonságok nem zárják ki egymást. Egy nő akkor is maradhat pozitív értelemben véve gyenge, ha karizmatikus és kemény a munkájában. Amikor előadtam az elképzelésemet a rádió programigazgatójának, nagyon nyitottan állt hozzám, örült az ötletnek, szabad kezet adott nekem. Természetesen mindenben számíthatok a stábra, többek között a vendégek kiválasztásában is segítenek. A legnagyobb ajándék, hogy úgy tudom megvalósítani ezt a régi ötletemet, hogy közben a lányommal is tudok foglalkozni, hiszen a háttérben dolgozók rengeteget segítenek” – összegzi Anita.

Az első vendégei Tüttő Kata és Donáth Anna voltak – Anita a politikus mögött megbújó nőre volt kíváncsi. „Nagyon érdekelt, hogy a kemény, határozott külső milyen belsőt takar, és hogy az ő nőiességük milyen élethelyzetben tud kirajzolódni. Mindketten nagyon karizmatikusak, hihetetlenül erős kisugárzással. 40 perces adásokkal készülünk, de később a Youtube-csatornámon is megjelenik majd a beszélgetés bővített formában” – mondja Anita, aki nagyon örült a lehetőségnek és azt is elárulta, hogy ki a legnagyobb segítsége.

„Soha nem rádióztam korábban, még az újságíró suliban volt ilyen műhelyórám, de már akkor is nagyon szerettem. Ez a műsor felvételről megy, egyelőre nem élő adás, ezért jól be tudom osztani az időmet mellette. Anyukám hatalmas segítség, mindig, mindenben számíthatok rá. A mai napig sokszor esek abba a hibába, hogy túlvállalom magam, de az a legfontosabb, hogy Léna életének egyetlen mérföldkövéről se maradjak le. Próbálok egyensúlyozni, ami nem könnyű, de én vállaltam és ez egy édes teher.”

Köböl Anita korábban a TV2 Red Carpet című műsorát vezette, már két éve nincs képernyőn. „A tévézés örök szerelem számomra, így nem szeretnék teljesen lemondani róla. Az elmúlt két évben nem voltam képernyőn, nehezemre esett elfogadni, hogy más idők járnak, másképp lesz valakiből műsorvezető, mint annak idején. Ha megtalálna egy olyan felkérés, ami illik hozzám, arra egyből igent mondanék. Viszont ebben az élethelyzetben, amiben jelenleg élek, megtaláltam magam, és már nem akarok görcsösen képernyőn lenni. Korábban sajnos sokszor vállaltam olyan feladatot, ami egyáltalán nem illett hozzám, most viszont már nem mondanék igent az ilyesmire. A bulvárműsorok világa nagyon nem én vagyok, inkább a komolyabb, mélyebb beszélgetéseket szeretem” – zárja szavait a műsorvezető.

köböl anita

Köböl Anita (Fotó: magánarchívum)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top