Ennyi volt, nem lesz több Balaton Sound Zamárdiban

S. Z. | 2024. Július 11.
Lejárt a 2024-ig tartó szerződés Zamárdi és a szervezők között, sokan már kész tényként kezelik, hogy ez volt az utolsó buli.

Az idei volt a 16. Balaton Sound, de könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó ilyen fesztivál Zamárdiban, ugyanis lejárt a 2024-ig tartó szerződés Zamárdi és a Balaton Soundot szervező Sziget Zrt. között – írja a Telex.

Információik szerint még a jövő évi fellépőket sem kezdték el szervezni, pedig ilyenkor ez a folyamat már be szokott indulni.

A Sonline úgy tudja, hogy Zamárdiban, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen, amelyen részt vett a szervezők képviselője is,

egyértelműen elhangzott, hogy az idei volt az utolsó Balaton Sound.

Emellett a Sound utolsó napján már kész tényként kezelték a büfések, hogy a 2024-es volt az utolsó buli, Pumped Gabo pedig egy azóta törölt videóban sírva beszélt arról, hogy többé nem lesz fesztivál.

Fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A Sonline-nak Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere elismerte, hogy lejárt a szerződésük a szervezőkkel. „Abban 2024-ig volt lehetőségük megtartani a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek itt” – mondta a városvezető.

A szervezők hivatalosan nem erősítették meg, hogy az idei volt az utolsó Balaton Sound. Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy fesztivál jövőjével kapcsolatos pletyka hozzájuk is eljutott, de ezzel nem szeretnének foglalkozni, nincs napirenden a téma.

Exit mobile version