nlc.hu
Sztárok
Pumped Gabo és a Balaton Sound

Pumped Gabo tudja, hatalmas fájdalom lesz, ha nem megy többé Balaton Soundra

Éjszakákon át tudja nézni a régi fotókat és videókat.

Pumped Gabo elszomorító posztot tett közzé Instagram-oldalán. A celebet évekkel ezelőtt a Balaton Soundon „fedezték fel”, majd elég nagy influenszeri karriert futott be. Sőt, szerepelt amerikai tévéshow-ban, magyar realityben és több más műsorban is. Az egykor extrém táncmozdulatairól elhíresült Gabo az utóbbi időben a bolygó megmentéséért is kiállt, valamint felszólalt a social media ártalmai ellen

Pumped Gabo

Fotó: Neményi Márton

Gabo tisztában van vele, hogy az idő repül, és bizony őfelette is elszáll. Tudja, elérkezik a pillanat, amikor kihagyja a Balaton Soundot, ami híressé tette, és aminek idővel az arca lett. 

Sajnos nagyon szentimentális ember vagyok. Tudom, egy nap, hatalmas lesz a fájdalom, amikor többé nem megyünk a Balaton Soundra. Csak képek, és videók maradnak, amiket alkalmanként keserédes fájó szívvel nézegetünk majd, egész éjjel. Egyszer eljön az utolsó zene, az utolsó nevetés, az utolsó ölelés a Soundon. Az utolsó idő amikor egymásra nézünk vidáman, fiatalon. Talán egy nap megmutatom nektek, milyen volt a Balaton Sound nekünk” – olvasható legutóbbi bejegyzésében, melyhez több fotót is csatolt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top