nlc.hu
Trend

Pumped Gabo hite és a Balaton Sound

Pumped Gabo: „A Balaton Soundot is Isten teremtette, meg Jézus Krisztus”

Azt mondja, a zenében és a hangokban is Istent érzi.

Évekkel ezelőtt a Balaton Soundon „fedezték fel” Pumped Gabót, aki azóta hatalmas influenszeri karriert futott be, de szerepelt amerikai tévéshow-ban, magyar realityben és több más műsorban is. Az egykor extrém táncmozdulatairól elhíresült Gabó ma már nem csak a buliknak és edzésnek él. Komolyan kiáll a bolygó megmentése mellett, ráadásul a hite is erősödött. 

Pumped Gabo

Pumped Gabo (Fotó: Instagram)

Ahogyan az minden évben lenni szokott, Gabo idén is visszatért a Soundra, most pedig beszámolt az ott átélt élményekről. 

„Van barátnőm! Egy éve, a Szigeten ismerkedtünk meg, és azóta is tart a dolog. Nem először mentem le a Soundra úgy, hogy kapcsolatban vagyok, de most először nem lett rossz vége. Írogatják nekem, hogy csak srácokkal vagyok látható, ahogy táncolunk. Ennek egy oka van: a Sound az én otthonom, ott szabadnak érezhetem magam a haverokkal. Olyan rezgésszintre emelkedünk ilyenkor, hogy azt csak az tudja, aki érezte már ezt valaha. Nem foglalkozom a kommentekkel, de az emberekkel igen. Például odajött hozzám egy tag, és mondta, hogy örül, hogy lát. Mondom: én örülök, hogy itt vagy, tesó! Erre elsírta magát… Ez a Balaton Sound! Boldog vagyok ott, felszabadult, és nagyon sok jó emberrel találkozom! – mesélte a Ripostnak Gabo, aki arra is kitért, mennyit erősödött a hite az elmúlt egy évben. – A Balaton Soundot is Isten teremtette, meg Jézus Krisztus. A zenében, a hangokban is őt érzem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top