nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo tanácsai a fesztiválokra

Pumped Gabo hasznos tanácsokkal látta el a fesztiválra indulókat

Az biztos, ha valakinek, hát neki van már rutinja ebben.

Évekkel ezelőtt a Balaton Soundon „fedezték fel” Pumped Gabót, aki azóta hatalmas influenszeri karriert futott be, de szerepelt amerikai tévéshow-ban, magyar realityben és több más műsorban is. Az egykor extrém táncmozdulatairól elhíresült Gabó ma már nem csak a buliknak és edzésnek él. Komolyan kiáll a bolygó megmentése mellett, ráadásul nem csak szavakkal, tettekkel is. 

Pumped Gabo

Fotó: Instagram

Tavaly hatalmas élmény volt számára, amikor visszatérhetett a  „szent földre”, a Balaton Sound-ra, miután kimaradt két év a koronavírus miatt. Idén semmi akadálya a ma induló fesztiválnak, ahova természetesen elsők között érkezik az influenszer. Ráadásul Instagram-oldalán még egy-két jó tanácsot is megosztott a követőivel. 

Engedjétek ki ti is a szeretetet! Mondjátok el a barátaitoknak, mennyire szeretitek őket, és milyen jó, hogy ebben a hatalmas univerzumban, pont ezen a napon, pont ezen a helyen együtt vagytok. Merjetek odamenni ahhoz a lányhoz! Merjetek odamenni ahhoz a sráchoz!” – olvasható Gabó bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top