nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo a szemetelésről

Pumped Gabo nyakon vágná a szemetelőket

A celeb az erdőben sétálva bukkant rá pár eldobott sörös dobozra.

Pumped Gabót sokáig úgy ismerték az emberek, mint a bulizós, kicsit felelőtlen celebet. Ám már az év elején mindenkit meglepett, amikor meztelenül állt ki a Fertő-tó mellé tüntetni. Mint kiderült, újévi fogadalma volt, hogy szeretné megvédeni a környezetet és erre biztatna másokat is. 

Pumped Gabo

Pumped Gabo (Fotó: Instagram)

Volt, hogy azt osztotta meg a követőivel, ahogy megment egy sérült madarat, és bármilyen kontextusból, például a szoli-keresésből is ki tudta hozni, hogy nem szeretne sokat kocsikázni, ezzel is védve a bolygót. Most pedig újabb tanulságos bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán. 

„Ha a természetben jársz és szemetelsz, az éjszaka előbújó állatok nem tudják mindig, hogy szemét, lehet, rápróbálnak és elvághatja a szájukat, nyelvüket. Ha megeszik, akár meg is halhatnak. Ezen a sörösdobozon is látszik, hogy valami nagyon megrágta. Ne szemeteljetek. Tartsuk ezt a szép bolygót tisztán. Ha haverodat látod, hogy szemetel, vágd nyakon és mond, hogy a Pumped küldte” – írta Gabo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top