nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo beállt Greenpace-aktivistának

Pumped Gabo megnézte David Attenborough dokumentfilmjét, és beállt Greenpace-aktivistának

Pumped Gabo aggódik, hogy a klímaváltozás miatt unokái már nem mehetnek Balaton Soundra, ezért a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.
Pumped Gabo

Pumped Gabo megnézte David Attenborough új dokumentumfilmjét, és komolyan elkezdett aggódni a bolygónk jövőjéért.

A testépítőt és celebet annyira megérintette a környezetszennyezés és a klímaváltozás problémája, hogy rögtön fel is csapott Greenpeace-aktivistának. Igaz Instagram-posztjában bevallja, hogy némi önzőség is van a dologban, ugyanis azt semmiképpen sem szeretné, hogy az unokái már ne tudják élvezni a Balaton Soundot.

Ezen a ponton pedig át is adjuk a szót Pumped Gabónak:

„Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, »Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?« … Vagy hogy »Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?« Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok! Amíg mi szépen lassan (vagy gyorsan) tönkretesszük a földet, szemetelünk, szennyezünk nagy kényelmünkben és egy legyintéssel elintézzük, másra mutogatunk, várjuk, hogy majd más megoldja, összeszedi, addig ők próbálják menteni a talán még menthetőt, hogy mindenki számára élhető maradhasson ez a bolygó a következő 100 évben is. Pár napja láttam David Attenborugh új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a Greenpeace munkatársaival, kajak fain emberek!”

Pumped Gabo azzal zárta a posztját, hogy a jövőben több hasonló, környezetvédelemmel kapcsolatos tartalmat fog megosztani, hogy egyénileg mit tudunk tenni annak érdekében, hogy „hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóemberépítést, vagy inkább egy ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra.”

Halgass Pumped Gabóra, tegyél a bolygóért:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top