Sztárok

Pumped Gabo: „Nem akarok mindig félmeztelenül posztolni, csak azok a képek jól mennek”

Pumped Gabo egy nemes ügy mellé állt, ezúttal nem félmeztelenül.

Pumped Gabóról sokaknak a gyúrás, a Balaton Sound és a valóságshow jut eszébe, többször is bebizonyította azonban, hogy a külseje ellenére ő nem csak egy üresfejű srác. Sőt, azok a sztárok, akik találkoztak már vele, mindig kellemesen csalódnak benne. Gabo egy nemes ügy mellé állt, méghozzá egy állatmenhelynek segít, többek között azzal, hogy élményeket ad a kutyáknak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! 120ezer követőm van lassan az instán, csak a gyúrós képek, a feszengés, a fizetett hirdetések... Nem feltétlenül akarok mindig félmeztelenül posztolni, csak azok a posztok mindig jól mennek. Nagyon rossz irányba megy az insta, és a sok fiatal. Csak a képmutatás, a kamu insta világ, a felszínesség. Nagy a nyomás mindenkin hogy fasza contentet nyomasson, nehogy a másik izmosabb legyen, jobb kocsija legyen, vagy jobban csillogjon a karján a kamu rolex. Kamu emberek kamu értékekkel. Ez ma az insta. Arra gondoltam ideje valami értelmes dolgot csinálni. Nem csak a karácsony miatt, amúgy is. Mától kezdve három hétfőn keresztül elhozok a @luca_kutyamenedek ről egy kutyát, szombatra találok neki gazdit itt az instán, ha már ilyen rohadt sokan vagyunk. Úgy volt hogy egy barátom is csatlakozik, végül sajnos erre nem ért rá. @lakatoslevente pár napja megtudta hogy mire készülök és hogy van egy szabad hely, azonnal félre dobta minden programját és csatlakozott. A képen látható jóvágású palit Poénnak hívják, pár hetesen valaki kirakta az utca szélére egy dobozban. Ezt tesszük mi, emberek. Ez volt két éve. Azóta a @luca_kutyamenedek nyújt neki otthont és 130 négylábú barátjának. 2 év körüli egészséges kan. Nagyon jókedvű kutyus, barátságos, nézzétek a képen a kis pofáját hogy vigyorog ♥️ nem is nagyon ugat. A mai napot együtt töltöttük mentünk mindenfelé, benéztünk a @cinderellakutyakozmetika ba is, ott kicsit ki lett “pattintva” . Mindig a lábam mellett sétált, már póráz nélkül is😊 Nagyon megszerettük egymást ezalatt az egy nap alatt, sok szereteted ad, megérdemli hogy valaki őt is szeresse. Felmerül a kérdés, miért nem tartom meg? A szívem szakadt meg amikor vissza kellett vinnem, de allergiás vagyok kiskorom óta, viszket a szemem bedugul az orrom kapar a torkom ha együtt élek egy ilyen kutyussal, úgyhogy nem lehet 😔 Jelenleg 3 fok van. A menhelyen a szabad ég alatt kutyaházban alszik. Rövidszőrü, szerintem fázik. Már két éve ugyan ott. Egy ilyen fain kutyusnak így kell leélnie az életét? Ha szerintél ezen változtatni írj egy emailt a lucamenedek@gmail.com email címre. Hidd el a kis Poén hálás lesz élete végéig 😊♥️

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés,

„Sziasztok! 120ezer követőm van lassan az Instán, csak a gyúrós képek, a feszengés, a fizetett hirdetések… Nem feltétlenül akarok mindig félmeztelenül posztolni, csak azok a posztok mindig jól mennek. Nagyon rossz irányba megy az insta, és a sok fiatal. Csak a képmutatás, a kamu Insta világ, a felszínesség. Nagy a nyomás mindenkin hogy fasza contentet nyomasson, nehogy a másik izmosabb legyen, jobb kocsija legyen, vagy jobban csillogjon a karján a kamu rolex. Kamu emberek kamu értékekkel. Ez ma az Insta. Arra gondoltam, ideje valami értelmes dolgot csinálni. Nem csak a karácsony miatt, amúgy is. Mától kezdve három hétfőn keresztül elhozok a menhelyről egy kutyát, szombatra találok neki gazdit itt az Instán, ha már ilyen rohadt sokan vagyunk” – írta a közösségi oldalán Pumped Gabo. A rajongók szíve persze ellágyult, mindenki tiszteli a srácot, amiért a nevét adja egy ilyen kezdeményezéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top