TV-sztárok

Legnagyobb álmát váltotta valóra Pumped Gabo

Pumped Gabo mindig is szerepelni akart a Jersey Shore-ban.

Korábban már írtunk róla, hogy Pumped Gabo titokban forgatott, azonban pár hete már hivatalos, hogy a Jersey Shore című műsor lengyel remake-jében, a Warsaw Shoreban szerepel a táncáról elhíresült srác. Gabo nagyon jól beszél angolul, sok követője van, ezért esett rá a választás, és ahogy írja, élete legjobb forgatásán van túl, hálás a sorsnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emlékszem kis koromban nagy hatással volt rám a Jersey shore (90’s gyerekek tudják) anyám sose engedte hogy nézzem mert hogy nem nekem való 😀 imádtam a műsort, emlékszem mindig vártam a csütörtököt hogy jöjjön az új epizód, arról álmodoztam hogy milyen fasza lenne ugyan így nyomni mint a srácok, csajozni bulizni, kondi szoli minden nap 😄 @mikethesituation volt a kedvencem, suliba mindig nyomtam a szövegeit, elsősorban Zyzzre és ő rá akartam hasonlítani. Amikor vége lett az utolsó évadnak szó szerint sírva fakadtam a tv előtt hogy mi lesz most velem mit fogok nézni 😄 a kondi szolit folytattam kitartóan, az ismétléseket is mindig néztem, aztán eltelt pár év és ismert lettem itthon 2015ben.... 2016 telén emlékszem amikor a Pumpedék című realityről beszélgettünk a producerekkel és a nagy górékkal, mondtam nekik hogy nagyon szeretném hogy a műsor olyan legyen mint a jersey shore, sajnos ez nem jött össze. Más TV-s arcoknak is mondtam hogy fasza lenne itthon valami Jersey shore féle, de nem fogott meg senkit. 2019 júniusában jött egy telefon délelőtt 10 óra körül a következő kérdésekkel, ismerem-e a jersey shoret, tudok e angolul, és hogy van e kedvem menni a @warsawshore_official ba. (A két műsor gyakorlatilag ugyan az, csak ez a Lengyeleknél fut.) Az örömtől kifakadva azonnal igent mondtam, utána sírva hívtam a hugomat az örömhírrel. Július 12.én Sound után 5 nappal utaztam ki és kezdtük a forgatást. Nem volt könnyű, ők lengyelül én meg angolul, kevés szereplő beszélt angolul, de megértettük egymást. Nem sokat posztoltam erről mert nem lehetett, de ezt a műsort imádtam eddig a legjobban csinálni, nagyon hálás vagyok az életnek hogy ez így történt, és magamnak a kitartó álmodozásért♥️ Lengyelországban két hete volt a premier, láttam az első két részt, kurva jó a cucc!!! Itthon soha nem volt még ehhez fogható legalábbis az én mércémmel, ízlésemmel nézve. nemtudom beszélhetek e arról hogy itthon ez lesz-e adásban, ezért inkább nem mondok semmit 🤪♥️💪🏾 ui.: ugye anyám nem engedte hogy nézzem, de a szereplésre nem tért ki 🤷🏽‍♂️ #neverstopdreaming

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés,

„2019 júniusában jött egy telefon délelőtt 10 óra körül a következő kérdésekkel, ismerem-e a jersey shore-t, tudok-e angolul, és hogy van-e kedvem menni a @warsawshore_official ba. (A két műsor gyakorlatilag ugyanaz, csak ez a Lengyeleknél fut.) Az örömtől kifakadva azonnal igent mondtam, utána sírva hívtam a húgomat az örömhírrel. 
Július 12-én Sound után 5 nappal utaztam ki és kezdtük a forgatást. Nem volt könnyű, ők lengyelül, én meg angolul, kevés szereplő beszélt angolul, de megértettük egymást. Nem sokat posztoltam erről, mert nem lehetett, de ezt a műsort imádtam eddig a legjobban csinálni, nagyon hálás vagyok az életnek, hogy ez így történt, és magamnak a kitartó álmodozásért” – írja a közösségi oldalán Pumped Gabo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top