nlc.hu
Sztárok

Megromlott Aurelio és Pumped Gabo barátsága

„Hónapok óta nem tudok semmit Aurelióról” – már a legjobb barátjával sem beszél a börtönben ülő exvillalakó

Úgy tűnik, elfordult a legjobb barátjától Aurelio.

Eltávolodott egymástól Aurelio és Pumped Gabo, már nem is beszélnek – írja a Bors. Az egykori valóság-show sztár februárban vonult be a börtönbe, és azóta teljesen eltűnt. Még a legjobb barátjával, Pumped Gabóval is megszakította a kapcsolatot.

Pumped Gabo és Aurelio

Pumped Gabo (b) és Aurelio (j) egykor nagyon jóban voltak – Kép: nlc-montázs, Képek forrása: (b): press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central; (j): TV2 – Mokka – videó

A testépítő influenszer bevallotta a bulvárlapnak, hogy már hónapok óta semmit sem tud Aurelióról. “A bevonulása után sokáig vártam a hívását, de sajnos nem jelentkezett. Arra gondolok, hogy valószínűleg nem érzi jól magát, és ezért nem akar velem beszélni” – árulta el Pumped Gabo. Mint mondja, ha esetleg jelentkezne és segítséget kérne a börtönben ülő exvillalakó, akkor rá nyugodtan számíthat rá.

Pumped Gabo egyébként jelenleg a Balaton Soundon partizik. 

Aurelióval – a legutolsó hírek szerint – állítólag VIP-ként bánnak a börtönben, kiváltságokban részesül. Emiatt viszont a rabtársai nagyon berágtak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top