nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo ismét a Balaton Soundon

Pumped Gabo hagyományőrző jelleggel félmeztelenül ment bevásárolni a rajongóival

Az izmok és a szolibarna bőr az alapja mindennek.

Pumped Gabo hét évvel ezelőtt vált ismertté, miután az internetre felkerült róla egy videó, hogyan mulat a Balaton Soundon, ahova idén végre vissza térhetett. Hosszú utat járt be az elmúlt években, ismert influenszer lett, több valóságshowban szerepelt, és kiáll a fontos ügyek mellett. Mégis az a bulizós srác, akit hét éve megismert az ország, a mai napig benne van. A koronavírus járvány miatt két év kimaradt a fesztiválszezonból, ezért ezt a pár napot végig bulizza.

Pumped Gabo

Pumped Gabo (Fotó: Instagram)

Ezalatt a három év alatt én is teljesen más ember vagyok, de most ez olyan, mintha átléptük volna a mennyország kapuit. Csodálatos” – mondta a Fókusz kameráinak Gabo, aki mostanában már zenél is, és szeretett volna fellépni a fesztiválon, de ez egyelőre nem jött össze. Emiatt viszont nem bánkódik, ennek ellenére is szervez programot követőinek. Például többed magával ment félmeztelenül vásárolni, amit meg is örökített, valamint azt is elmondta, hogyan kell kinézni a Soundon.

Napszemüveg, ki kell lenni gyúrva, le kell lenni szolizva, fodrásznál tegnap voltam, meg pénteken is jön ide fodrász, hogy jó legyen a pacek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top