nlc.hu
Sztárok

Amerikai tévéműsorban szerepel Pumped Gabo

Pumped Gabo az amerikai televíziókat is meghódítja

Hamarosan valóra válik az ismert kondisztár álma.

Szabó Gábor, művésznevén Pumped Gabo számtalan kereskedelmi csatorna műsorában bukkant fel az elmúlt években, mindenhol kidolgozott felsőtestével és macsó stílusával parádézott. Ám az életművész egyedi humorával és méretes izmaival nem csak a hazai, hanem a nemzetközi közönség szívébe is belopta magát. Ez alkalommal egy főműsoridős amerikai produkcióban láthatjuk augusztus 28-tól: az MTV The Challenge című ikonikus műsorában izgulhatnak érte a nézők, ahol változatos megmérettetésekkel teszi próbára magát.

Pumped Gabo

Pumped Gabo az amerikai tévét is bevette – Forrás: Red Lemon Media

A produkciónak köszönhetően Gabo nem csak magyar és lengyel viszonylatban lesz széleskörben ismert, hanem az Egyesült Államokban, és az egész világon megismerhetik a nevét. „Tudtam, hogy nehéz lesz a műsor és mentálisan is fizikailag is megterhelő, de izgatottan vágtam bele” – mesélte. „Ez volt az első amerikai vetélkedő, amin részt vettem, így természetesen izgultam, nagy volt a nyomás. Tudtam, hogy parádés karakterek lesznek a műsorban, de mindent beleadtam és izgalmas kalandokon vehettem részt” – vallotta be Pumped Gabo, aki a Jersey Shore reality-sorozaton nőtt fel, így már egészen fiatal korábban arra az elhatározásra jutott, hogy belőle valóságshow-sztár lesz.

Ami pedig a jövőt illeti, a gyúrós híresség a DJ-zésre kíván nagyobb hangsúlyt fektetni ezentúl, és következő célja, hogy a zeneiparban is letegye névjegyét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top