Úti célok, ahol imádnak vakációzni a kedvenc sztárjaid

R. V. | 2024. Szeptember 04.
Hoztunk néhány helyszínt, amik azonnal fel fognak kerülni az utazós bakancslistádra: mert ha a kedvenc sztárjaid imádják őket, akkor tényleg kihagyhatatlanok!

Sztárok: valahogy sokkal menőbbnek tűnő munkáik és sokkal nagyobb házaik vannak, mint egy egyszerű halandónak, ahogy a nyaralásaik is sokkal rongyrázósabbak. Ez utóbbiról pedig előszeretettel posztolnak is, minket pedig majd’ elemészt az irigység. De ennek nem kell így lennie!

Mert igen, egy egy-kéthetes nyaralás az alábbi úti célokon egy vagyonba kerülnek, ám a legtöbb helyre mi is elkirándulhatunk. Sok híresség ugyanis Európában nyaralgat, a kedvenc helyeik környékén pedig akár jó árban is kihozhatunk egy szuper vakációt. Na de mutatjuk is, hol vakációznak a sztárok, hogy el tudd kezdeni a szervezkedést egy esetleges last minute útra..

 Ezek az úti célok a sztárok kedvenc nyaralóhelyei

capri nlc

Az amerikaiak körében az Amalfi-part egyébként is az aktuális slágerhelyszín Olaszországban, de a luxusboltjaival és drága éttermeivel, na meg a csodás kilátásával Capri viszi a prímet. Így Leonardo DiCapriótól Emily Ratajkowskiig nagyon sokan nyaraltak már itt – sőt, Capri népszerűsége ennél még sokkal régebbre nyúlik. Elizabeth Taylor itt bukott le Richard Burtonnel, de Audrey Hepburn és Grace Kelly is ellátogatott már az Amalfi-part városába. (Fotó: Maremagnum/Getty Images)

cabo nlc

Ha feltennéd azt a kérdést Los Angeles egy tetszőleges pontján, hogy „Ki megy idén Cabóba?”, akkor valószínűleg kézfeltartva rohanna feléd egy rakás híresség. Az évek során szinte mindenki volt már a mexikói üdülőközpontban, aki számít. Mármint tényleg mindenki: Robert De Niro, Jennifer Aniston, Sean Pean, Gwyneth Paltrow, Hailey és Justin Bieber, George Clooney, Tom Holland és a Jonas Brothers csak néhány név, akiket felsorolhatunk. (Fotó: Danny Lehman/Getty Images)

South Beach, Florida nlc

Miami, különösen South Beach azoknak az amerikai celebeknek a favoritja, akik nem akarnak messzire utazni a strandon lazításért. Jennifer Lopeztől Beyoncén át David Beckhamig rengetegen választották már ezt a floridai helyszínt a nyaralásuk helyszínéül. (Fotó: Alexander Spatari/Getty Images)

ibiza nlc

Ibiza gyakorlatilag Európa partifővárosa, és ezt sok celeb ellenőrizte is már. Persze egy Katy Perry vagy Shakira, esetleg egy Alicia Vikander-Michael Fassbender páros azért elsősorban a luxusstrandokról veti bele magát az éjszakába. (Fotó: Scott E Barbour/Getty Images)

Bodrum nlc

A török félsziget legújabb felkapott helyszíne egyértelműen Bodrum lett: tele van exkluzív strandklubokkal, szállodákkal és Michelin-csillagos éttermekkel, igazi gazdag környék. Így mint olyan, a török felső tízezer közül sokaknak van itt nyaralójuk, ahogy több hollywoodi híresség is nyaralt már Bodrumon – például Nicole Kidman, Sting, Beyoncé vagy Tom Hanks is. (Fotó: HotelPremio Group)

Saint Tropez nlc

A francia Saint Tropez régi kedvenc vakációcélpont a hírességek körében. Diana hercegnő például itt lazított Dodi Fayeddel 1997-ben. Újabban Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire ebédeltek Saint Tropez-ben, utána pedig Brooklyn és Nicola Beckham Peltz nyaraltak a francia városban. (Fotó: aletheia97/Getty Images)

via

Exit mobile version