Aktuális

“Kipróbálnám magam egy gördeszkapályán”

A tiszakécskei nevelőszülők azt mondják, nehéz télen vannak túl, sok pénz elment a fűtésre. Pedig szívesen vennének kamasz neveltjeiknek divatos holmikat vagy támogatnák a hobbijukat. Attila például csak a közeli gördeszkapályára vágyik, de most arra sincsen pénz.

„Ezek a gyerekek nagyon kemény dolgokon mentek keresztül. Idővel elmondanak mindent – mondja Attila »ideiglenes mamája«, vagyis a nevelőszülője. – Próbálunk megtenni, amit lehet, de több gyereket nevelünk, hát mindnek a kívánságát nem tudjuk teljesíteni.” Mint az asszony elmondja, főleg a kamaszkorúakkal nehéz, ott már egyre több az igény, egy tinédzser már nem vesz fel akármilyen ruhát. „Nem győzzük venni a cipőket…”

Ő saját gyermeke mellett négy fogadottat nevel, Attila közülük a legkisebb. Kisgimnazista, hármas-négyes tanuló, csak a kémia és a fizika megy nehezen. Az ő hobbija a gördeszkázás: „megy egy-két trükk vele, ugratás, kipörgetés meg ilyenek”. Néhány mutatványt meg is nézhetünk. Attila úgy tudja, Szolnokon van egy gördeszkapálya, oda nagyon szívesen elmenne, ha valaki elkísérné.

ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Kipróbálnám magam egy gördeszkapályán”Kernács Ákos Bulcsú

„A MOFO Kft. több saját üzlettel rendelkezik. Több mint 20 éve vezető szerepet tölt be a magyarországi gördeszkasportban. Különlegessége a dolognak, hogy Csepelen saját, fedett gördeszka- és BMX-parkkal rendelkezünk. Tehát biztosítani tudjuk Attilának az élményt! Természetesen biztosítanánk az utazását másodmagával együtt, az étkeztetését és segítséget nyújtanánk neki a gördeszkasportban való fejlődéséhez. Ezenfelül, mivel saját gördeszkás csapatunk is van, akik Magyarország legjobbjai, együtt deszkáznának vele a »The Lab SK8 Park«-ban!”


Te is segítenél Attilának? Tudnád teljesíteni a kívánságát? Jelentkezz! Küldd el neved, telefonszámod és a választott gyermek nevét a 33kivansag@nlcafe.hu címre!

Ezzel vállalod, hogy amennyiben a Nők Lapja Café olvasói arra szavaznak, te légy a „jó tündér”, teljesíted a kívánságot.
A részvételi szabályzatot ITT találod.

 

Vissza a többi kívánsághoz!

Attila kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:
Fészek Gyermekvédő Egyesület

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top