Trend

A legszínesebb hajak Hollywoodból

Nem baj, ha színes, csak ápolt legyen – úgy tűnik, számos celebnek ez lehet a közös jelmondata mostanában, legalábbis a hajukra vonatkozólag. Számba vettük Hollywood legszínesebb figuráit és frizuráit.

A sztárvilágban egyre többen igyekeznek személyiségüket hajszínükkel is kifejezni, és a merészség szerencsére nem áll fordított arányban az ápoltsággal. Számos vibráló hajszínben gyönyörködhettünk az utóbbi években, ragyogó vörösek, vibráló padlizsánszínek és átható kékek egyaránt felbukkantak már a celebhajak között.

A sztárok közül a legmerészebb Rihanna, akit láthattunk már bongyor élénkvörös, hidrogénszőke, rőt, sőt sárga-fekete hajjal is. A barbadosi énekesnő egyik nagy konkurense, legalábbis a hajszínek változatosságát tekintve, Katy Perry. Az amerikai énekesnő gond nélkül váltja a különböző színárnyalatokat, igazi bevállalós típus. Férjétől való válására rikító kék színbe borultak fürtjei, de volt már pink is a haja, ahogy barna, vörös, fekete, szőke, fűzöld és padlizsánlila is.

A legszínesebb hajak Hollywoodból

Avril Levigne sem aprózza el, ha a hajáról van szó. A szőke, hosszú fürtjeit egyszer neonrózsaszínre, máskor kékre festette, de volt, hogy megelégedett egyetlen tincs befestésével is. A pink, rikító zöld és kék melírozást kapó fürtjei bekerültek minden idők legrondább celebhajai közé is.

A legvadabb hajszíneket viselők koronázatlan királynőjeként jegyzik Nicki Minajt, aki gyakorlatilag a teljes Pantone-színskálát végigzongorázta hajkoronájával.

A bőrünket hidratáljuk, vagyis krémezzük. A hajunkat is hidratálnunk kell, de sokak számára kérdés, hogyan tegyük mindezt, hogy közben ne váljon zsírossá? A bőrgyógyász rögvest válaszol rá!

Dr. Pónyai Katinka: Első hallásra furcsa lehet, hogy hajunkat hidratálni kell, hiszen nem egy élő szövetről van szó, mint például a bőr esetében. A haj külső része, az úgynevezett kutikula elhalt kis sejtekből áll, amelyek hajunk hidratálásával – háztetőcserepekhez hasonlóan – egymáshoz simulnak. Ha nem ápoljuk megfelelően a hajszálakat, akkor ezek a kis cserepek felnyílnak, a haj sprőd, sérülékeny lesz, elveszíti fényét és rugalmasságát. A Dove minden samponjában megtalálható a Micro Moisture fantázianevet viselő hatóanyag, amely a hajunkba kívülről beszívódva segíti annak ápolását, hidratálását, így a haj felszínének, az előbb említett kutikuláknak a simaságát. A Dove hajpakolásokban pedig Fiber Active molekulák találhatók, amelyek a hajszálakba hatolva, belülről segítenek helyreállítani a haj szerkezetét. Hajas fejbőrünk ápolására tehát adottak a megbízható termékek, csak ki kell választanunk a számunkra megfelelőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top