Modenai spagetti
Hozzávalók:
- só
- 1 konzervkukorica
- 500 g spagettitészta
- 2 evőkanál margarin
- 300 ml főzőtejszín
- egy kiskanál méz
- egy filézett csirkemell
- bors
- 0,5 dl fehérbor
- 2 evőkanál olaj
- egy-két kiskanálnyi tubusos gulyáskrém
Elkészítés
A spagettit lobogó forró vízben tedd fel főni. A csirkemellet vágd fel kockákra, és a vaj-olaj keverékén süsd kifehéredésig. Önts alá egy kevés fehérbort, és párold tovább benne. Szórd meg tetszés szerint kukoricával (4-5 evőkanálnyit elbír), majd öntsd rá a főzőtejszínt, keverj bele egy-két kiskanálnyi gulyáskrémet és a mézet. Főzd addig, amíg besűrűsödik. Amikor elkészült, forgasd meg benne a kifőtt és lecsepegtetett spagettit.