nlc.hu
Sztárok
Így szerepelhet az előadásban az intenzív osztályon fekvő színésznő, Kara Tünde

Így szerepelhet az előadásban az intenzív osztályon fekvő színésznő, Kara Tünde

Kara Tündének múlt héten egy színpadi próbán állt le a szíve, a színházból szállították kórházba a mentők. Még mindig az intenzíven fekszik, de a társulata úgy döntött, mégis szerepelni fog egy előadásban, mert ő pótolhatatlan.

A Békéscsabai Jókai Színház Koldusopera című előadása is szerepel a Pécsi Országos Színházi találkozó programjában. Az előadásban a múlt héten szívleállás miatt kórházba került Kara Tünde is játszik, a színház pedig úgy döntött, hogy Pécsett sem helyettesítheti őt senki. “Kara Tünde a Koldusok barátja nevű cég vezetőjének feleségét, Celiát játssza. A színház vezetése úgy döntött, a szerepét videóbejátszásokkal és hangbeolvasással pótoljuk” – mondta dr. Ragány Mihály, a színház marketing- és sajtóreferense, aki hozzátette, ők is izgulnak, hogy minden rendben menjen, ugyanis ez ez az első ilyen próbálkozásuk a darabbal – írja a Bors.

A Blikk pedig arról adott hírt, hogy a színésznő túl van a krízisen, sikerült stabilizálni az állapotát, és a kórházban hamarosan megkezdik az ébresztését.

Fotó: jokaiszinhaz.hu
Fotó: jokaiszinhaz.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top