Horoszkóp

10 erős jel, hogy negatív energiák vesznek körül téged

Néha talán furcsa és megmagyarázhatatlan jeleket tapasztalsz magadon, vagy a környezetedben. Könnyen lehet, negatív, lehúzó energiák vesznek körül téged. S hogy biztos lehess a dolgodban, megmutatja a 10 legjellemzőbb jelet is. Íme!

Nagyon szokatlan és furcsa dolgok sorozata történhet veled, amikor negatív energiák vesznek körül. Az biztos, hogy nem érzed jól magad, s azt is tudod, hogy valami nincs rendben veled/körülötted, csak a választ nem találod a kérdéseidre.

Nos, ilyen esetekben valószínűsíthető, hogy negatív, lehúzó energiák között élsz. Ezeket az energiákat látni nem lehet, de érezni, érzékelni annál inkább. S hogy megbizonyosodhass, ilyesmi történik a te éledben is, olvasd el a videóban összegyűjtött jeleket. S ha valóban úgy gondolod, szükséged lenne megtisztulni a negatív energiáktól, nagyon praktikus és egyszerű javaslatokat is kaphatsz mindehhez.

Érdemes végigvárni a videó elején látható rövid hirdetést. A videóhoz görgess lejjebb a kép alá…

10 fontos jel, hogy negatív energiák vesznek körbe (Fotó: Getty)

Fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top