nlc.hu
Egészség
Ne hagyd, hogy az intim problémák elrontsák a napod!

Ne hagyd, hogy az intim problémák elrontsák a napod!

Unod már, hogy le kell mondanod a kedvenc programjaidat, mert megint intim tüneteid vannak? Az Idelyn Beliema termékei segítenek a gyógyításban és a megelőzésben, akár bakteriális, akár gombás eredetű fertőzéssel küzdesz.
Ne hagyd, hogy az intim problémák elrontsák a napod!

Titkai mindenkinek lehetnek. Az életben biztos neked is vannak olyan dolgaid, amikről még a legjobb barátnődnek sem beszélsz. Sok nő számára a hüvelyi fertőzés pont ilyen. Valljuk be, kevesen mesélnek arról szívesen, milyen kellemetlen tud lenni a folyás, a viszketés, az égető érzés és minden, ami ezzel jár. Pedig az igazság az, hogy néha bizony az egész napot tönkre tudják tenni.

Ha tudod, miről beszélünk, akkor van egy jó hírünk. Mostantól nem kell lemondanod az esti edzést vagy egy jól megérdemelt programot, csak mert intim tüneteid vannak. A fertőzést baktérium és gomba egyaránt okozhatja, de emiatt sem kell többé aggódnod, mert itt vannak az Idelyn Beliema termékei.

A gyógyszertárakba három különböző termék került: a Beliema Effect Hüvelytabletta, valamint a nőgyógyászok segítségével kifejlesztett Beliema Expert Intim Krém és a Beliema Expert Intim Mosakodó.

A Beliema Effect Hüvelytabletta hatékony segítség a már kialakult gombás vagy bakteriális fertőzések esetén. A vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz tíznapos használata megszünteti a kellemetlen tüneteket, és helyreállítja a természetes hüvelyflórát.

A Beliema Expert Intim Krémet nőgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki, hogy enyhítse a kínzó tüneteket. Körömvirág-kivonatot, hialuronsavat és vitaminokat is tartalmaz, így nyugtatja a külső nemi szerv érzékeny bőrét, és csökkenti az irritációt.

Ha pedig már sikerült megszabadulnod a fertőzéstől, és nem szeretnél újra megbetegedni, a Beliema Effect Intim Mosakodót neked találták ki. A gél gyengéden tisztít és elpusztítja a baktériumokat, mindennapos használata pedig segít abban, hogy elkerüld a további kellemetlenségeket.

A Beliema Effect Hüvelytabletta, a Beliema Expert Intim Krém és a Beliema Expert Intim Mosakodó együttes használata mind a bakteriális, mind pedig a gombás fertőzések ellen védelmet nyújt. A tabletta gyógyít, a krém enyhít, a mosakodó pedig megelőzi a bajt, hogy többé egyetlen programot se kelljen lemondanod az intim problémák miatt, és újra kiegyensúlyozott életet élhess – úgy, ahogy te szeretnéd.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top