Sztárok

Ha még nem láttad, most pótolhatod: így zuhanyzik Csonka András – videó

Csonka András igazán fantasztikus vakáción van, mi pedig fotói láttán egy pillanatra visszakapjuk a nyarat. Aztán irigykedünk, és vicces fürdője láttán mosolygunk egyet.

Gyönyörű helyeken nyaral Csonka András, a mi szemünk pedig egy röpke pillanatra könnybe lábad, hogy nem ugrálhatunk a képek hátterében.

A Sztárban sztár leendő énekese, Csonka András – ahogy azt az instagram oldala elárulta – éppen egy óceánjáró hajóval nyaral, amivel bejárja Európa szerintünk legszebb és legromantikusabb mediterrán városait.

Először Olaszországban, majd Görögországban járt, közben pedig egy hatalmas hajón pancsolt. Megmutatta, hogyan maradnak hullámai olyanok, mint a “vízesés” előtt. Akárcsak a reklámban!

Esős évszak???? Na és a hajam még mindig tart????

Csonka András (@csonkabrandy) által közzétett videó,

Amikor kikötnek, és ideje engedi, posztol egyet vagy kettőt, mi pedig egy pillanatra érezzük a mediterrán szellő tenger illatát… Egyenesen Santoriniről.

Santorini dobogós élmény életemben!???????????? #santorini #csoda #bestplacesoftheworld

Csonka András (@csonkabrandy) által közzétett fénykép,

Meg lekapta a cuki szamarakat is, akiket Csonka András a Shrek című musical miatt castingol. Ő alakíthatja ugyanis a darab leghumorosabb figuráját, Szamarat. Ha már itt tartunk, az első csacsi nyerne a mi válogatónkon, mert a nyelvét nyújtogatja.

Casting????????????????????????

Csonka András (@csonkabrandy) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top